Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Axe

ARSENAL CAST - AXE LONGBOARD
Produs recomandat
Brand: Arsenal
AXE LONBOARD ARSENAL CASTAxele Arsenal sunt dezvoltate special pentru longboarding downhill si freeride. Unghiul de functionare al acestor axe (44 grade) le face extrem de stabile si controlabile la viteze ceva mai mari.  Aceste axe sunt disponibile in doua marimi de hanger (180 mm si 165 mm). ..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Brand: Arsenal
AXE LONBOARD ARSENAL PRECISIONAxele Arsenal Precision sunt dezvoltate special pentru longboarding downhill si freeride . S-au folosit materiale compozite si tehnologia de ultima ora pentru prelucrarea acestor axe astfel obtinandu-se precizie, raspuns rapid, o greutate scazuta si rezistenta.Hangerul ..
910 Lei
Fără TVA:910 Lei
CALIBER 44°  - AXE LONGBOARD
-15 %
Brand: Caliber
AXE LONBOARD CALIBER 44°Axele pentru longboard Caliber 44 sunt unele din cele mai vandute cast-uri, fiind construite pentru viteza. Unghiul hanger-ului, de 44 de grade, permite riderilor de performanta sa-si impinga limitele in downhill. Pentru a optimiza cat mai mult stabilitatea axelor, bucsele Bl..
170 Lei 200 Lei
Fără TVA:170 Lei
CALIBER 50°  - AXE LONGBOARD
-15 %
Brand: Caliber
AXE LONBOARD CALIBER 50°Axele pentru longboard Caliber 50 sunt unele din cele mai vandute cast-uri, fiind construite pentru carving, dancing, freestyle si cruising. Pentru a optimiza cat mai mult stabilitatea si dinamica axelor, bucsele Blood Orange sunt barrel, de duritate 89a. La fel ca axele..
170 Lei 200 Lei
Fără TVA:170 Lei
Brand: Caliber
AXE LONBOARD CALIBER STREETAxele pentru longboard  si skateboard Caliber Street cu kingpin traditional promit sa fie extrem de rezistente si precise.  ..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
Brand: Mach
AXE LONGBOARD FIFTY V2Axele de longboard Fifty sunt dezvoltate special pentru a te ajuta sa schimbi directia de mers in deplin control...
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS SAVANTParis Savant sunt versiunea upgradata a celor mai populare axe cast de pe piata. Aceste axe de longboard vin echipate cu pivot de 3/8'', garnitura pivot din uretan, saiba pentru bucse tip insert, bucse double barrel si o constructie generala mult mai rezistenta. Savant sunt ..
480 Lei
Fără TVA:480 Lei
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS STREETDacă iti place să te dai in bol-uri, sa faci ollie și apoi să bombardezi dealul din zona, acestea sunt axele tale. Paris s-a asigurat ca pastreaza o geometrie ce permite atingerea unor viteze mari, dar foloseste sistemul de ax traditional kingpin perfect pentru oras si frees..
129 Lei
Fără TVA:129 Lei
PARIS V3 ELECTRO LUXE 43° - AXE LONGBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS V3 ELECTRO LUXE 43°Axele pentru longboard Paris V3 sunt unele dintre cele mai apreciate axe cast de pe piata. Aceasta versiune cu unghi de functionare de 43 de grade este foarte stabile la viteza si  faciliteaza initierea derapajelor. Recunoscute pentru fiabilitate si reziste..
253 Lei
Fără TVA:253 Lei
Brand: Sabre
AXE LONGBOARD SABRE CAST PRECISIONUn set de axe pentru longboard foarte usoare, precise si durabile...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
KHIRO - KINKPIN AXE LONGBOARD
Nou
Brand: Khiro
KINKPIN AXE LONGBOARDKingpin Khiro pentru axe de longboard. Lungime: 7.6 cm..
28 Lei
Fără TVA:28 Lei
KHIRO - PIULITE  AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou Stoc epuizat
Brand: Khiro
PIULITE AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru axe de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care prind rotile pe ax...
14 Lei
Fără TVA:14 Lei
Brand: Khiro
PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru kingpin de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care strang bucsele din ax. ..
17 Lei
Fără TVA:17 Lei
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD RIPTIDEGarnituri de inalta calitate pentru pivotul axelor de longboard.Duritate: 96ASetul contine 2 bucati...
87 Lei
Fără TVA:87 Lei
KHIRO - SAIBE KINGPIN LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
SAIBE KINGPIN LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSaibe pentru kingpinul axelor de longboard sau skateboard. Este saiba cu ajutorul careia se strang bucsele din ax.Un set - 4 saibe (2 mici pentru bucse con si 2 mari pentru bucse cilindru)..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)