Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Bucse

Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Un set echipeaza un ax.Duritatea bucselor Khiro..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO TALL CONEConfiguratia "con-con inalt" face ca acest set sa fie ideal pentru cei ce cauta un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse.Discipline recomandate: - Carving, Cruising, Dancing, SlalomUn set echipeaza un ax. Duritatile bucse..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
VENOM BARREL SHR - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenulu..
54 Lei
Fără TVA:54 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM FREERIDE SHRConfiguratie ce ofera stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Disciplina recomandata:  FreerideUn set ec..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM MONEY BAG 10Setul de 10 bucse pentru longboard si skateboard de la Venom iti ofera posibilitatea sa testezi diferite duritati pentru a gasi configuratia perfecta pentru tine. Configuratia Cilindru - Cilindru (Double Barrel sau Tall Barrel) ofera cea mai mare ..
165 Lei
Fără TVA:165 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD Configuratie standard Cilindru-Con.Un set echipeaza un ax.Duritati:78A Albastru (moale)81A Portocaliu85A Galben87A Mov90A Rosu (mediu)93A Verde95A Alb - Florescent97A Roz (dur)..
42 Lei
Fără TVA:42 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD SHRConfiguratie standard Cilindru-Con cu formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Un set echipeaza un ax.Duritati:Verde - 80a Galben - 83a Bleu - 86a Albastru - 88a Rosu - 91a Alb - 9..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM SUPERCARVE Configuratiea Con-Con pentru bucsele de longboard ofera un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Discipline recoman..
46 Lei
Fără TVA:46 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Despre VenomDiminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Discipline recomandate: Downhill, FreerideUn set echipeaza un ax.Spre deosebire..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Di..
68 Lei
Fără TVA:68 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM TALL KEG"Keg" este noua forma introduse de cei de la Venom in portofoliul lor de produse de top. Configuratia este foarte apropiata de tall barrel dar ofera o rezistenta mai progresiva la deformare. Alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)