Meniu
Cos de cumparaturi

Axe

ARSENAL CAST - AXE LONGBOARD
Produs recomandat
Brand: Arsenal
AXE LONBOARD ARSENAL CASTAxele Arsenal sunt dezvoltate special pentru longboarding downhill si freeride. Unghiul de functionare al acestor axe (44 grade) le face extrem de stabile si controlabile la viteze ceva mai mari.  Aceste axe sunt disponibile in doua marimi de hanger (180 mm si 165 mm). ..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Brand: Arsenal
AXE LONBOARD ARSENAL PRECISIONAxele Arsenal Precision sunt dezvoltate special pentru longboarding downhill si freeride . S-au folosit materiale compozite si tehnologia de ultima ora pentru prelucrarea acestor axe astfel obtinandu-se precizie, raspuns rapid, o greutate scazuta si rezistenta.Hangerul ..
910 Lei
Fără TVA:910 Lei
Brand: Caliber
AXE LONBOARD CALIBERAxele pentru longboard Caliber 44 sunt unele din cele mai vandute cast-uri, fiind construite pentru viteza. Unghiul hanger-ului, de 44 de grade, permite riderilor de performanta sa-si impinga limitele in downhill. Pentru a optimiza cat mai mult stabilitatea axelor, bucsele Blood ..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
FIFTY V2 - AXE LONGBOARD
-37 %
Brand: Mach
AXE LONGBOARD FIFTY V2Axele de longboard Fifty sunt dezvoltate special pentru a te ajuta sa schimbi directia de mers in deplin control...
95 Lei 150 Lei
Fără TVA:95 Lei
Brand: Rogue Trucks
AXE LONGBOARD ROGUE PRECISION V2Axele pentru longboard Rogue Precision V2 sunt dezvoltate de celebrul rider Zak Maytum si intens testate in circuitul mondial de Downhill. Sunt axe concepute pentru downhill si freeride ce promit sa iti stabilizeze placa si sa te ajute sa fii in control la orice vitez..
1.195 Lei
Fără TVA:1.195 Lei
Brand: Sabre
AXE LONBOARD SABRE CAST PRECISION FREERIDEAxele pentru longboard Sabre Cast Precision Freeride sunt farte usoare, precise si durabile - alegerea perfecta pentru freeride si freestyle...
450 Lei
Fără TVA:450 Lei
Brand: Sabre
AXE LONGBOARD SABRE FORGED RACEAceste axe pentru longboard sunt rezultatul foarte multor ani de proiectare, testare si cercetare... Sabre Forged Precision Race sunt intr-un final gata pentru sectorul downhill si racing. Hanger-ul si baseplate-ul inglobeaza tehnologia Cold Forged 6061-T6, fiind ..
490 Lei
Fără TVA:490 Lei
Brand: Sabre
AXE LONGBOARD SABRE CAST PRECISIONUn set de axe pentru longboard foarte usoare, precise si durabile...
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
SABRE STREET - AXE LONGBOARD / CRUISER
Stoc epuizat
Brand: Sabre
AXE LONGBOARD SI CRUISER SABRE STREETDacă iti place să te dai in bol-uri, sa faci ollie și apoi să bombardezi dealul din zona, acestea sunt axele tale. Sabre s-a asigurat ca pastreaza o geometrie ce permite atingerea unor viteze mari, dar foloseste sistemul de ax traditional kingpin perfect pentru o..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROGarnituri pentru pivotul axelor de longboard si skateboard. "S"  este marimea care in general este folosita pentru axele de skateboard si "L" este marimea axelor de longboard.Setul contine 2 garnituri...
15 Lei
Fără TVA:15 Lei
Brand: Khiro
PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru kingpin de longboard si skateboard Khiro. Este piulita care strange bucsele din ax. ..
17 Lei
Fără TVA:17 Lei
Brand: Khiro
SAIBE KINGPIN LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSaibe pentru kingpinul axelor de longboard sau skateboard. Este saiba cu ajutorul careia se strang bucsele din ax.Un set - 4 saibe (2 mici pentru bucse con si 2 mari pentru bucse cilindru)..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)