Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Skateboard - Componente si accesorii

JART CUT OFF 8.0" - PLACA SKATEBOARD
-17 % Stoc epuizat
Brand: Jart
PLACA SKATEBOARD JART CUT OFFJart Cut Off Pro Series.Deck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboard cu raspuns prompt. Placi cu pop puternic si rezistente. Aceast deck poate fi orientat catre toate tipurile de skateboarding, fiind versatil si facandu-te sa s..
195 Lei 235 Lei
Fără TVA:195 Lei
JART CUT OFF 8.125" - PLACA SKATEBOARD
-17 %
Brand: Jart
PLACA SKATEBOARD JART CUT OFFJart Cut Off Pro Series.Deck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboard cu raspuns prompt. Placi cu pop puternic si rezistente. Aceast deck poate fi orientat catre toate tipurile de skateboarding, fiind versatil si facandu-te sa s..
195 Lei 235 Lei
Fără TVA:195 Lei
JART LOLLYPOP 7.87" - PLACA SKATEBOARD
-17 %
Brand: Jart
PALCA SKATEBOARD JART LOLLYPOPLollypop vine cu unul dintre cele mai interesante grafice din gama celor de la Jart. Cum sa nu iti placa un print psihedelic pe o folie argintie cu reflexii?Seria de placi high concaveDeck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboa..
195 Lei 235 Lei
Fără TVA:195 Lei
JART LOLLYPOP 8.0" - PLACA SKATEBOARD
-17 %
Brand: Jart
PACA SKATEBOARD JART LOLLYPOPLollypop vine cu unul dintre cele mai interesante grafice din gama celor de la Jart. Cum sa nu iti placa un print psihedelic pe o folie argintie cu reflexii?Jart Cut Off Pro Series.Deck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboard c..
195 Lei 235 Lei
Fără TVA:195 Lei
JART MISTRAL 8.0" - PLACA SKATEBOARD
-20 %
Brand: Jart
PLACA SKATEBOARD JART MISTRALJart Mistral este inspirata din tiparele naturii, perfectiunii si simetriei.Seria de placi high concaveDeck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboard cu raspuns prompt. Placi cu pop puternic si rezistente. Aceast deck poate fi or..
175 Lei 220 Lei
Fără TVA:175 Lei
Brand: Jart
ROTI SKATEBOARD JART BONDIAceste roti de skateboard sunt fabricate intr-o matrita din aluminiu preincalzita la 65° C, cu un proces de preparare rapid, asftel incat formula devine greu de procesat; din acest motiv, nu sunt ca majoritatea rotilor de pe piata. Dupa procesul de vibrare pentru eliminarea..
155 Lei
Fără TVA:155 Lei
JART PLATINUM - ROTI SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Jart
ROTI SKATEBOARD JART PLATINUMAceste roti pentru skateboard sunt fabricate intr-o matrita preincalzita, din polipropilena. Uretanul se prepara la o temperatura scazuta, in cuptor, ramanand 100% lichid rezidual si 12% eter...
115 Lei
Fără TVA:115 Lei
Brand: Jart
ROTI SKATEBOARD JART PROTHANE V2Aceste roti de skateboard sunt fabricate intr-o matrita din aluminiu preincalzita la 65° C, cu un proces de preparare rapid, asftel incat formula devine greu de procesat; din acest motiv, nu sunt ca majoritatea rotilor de pe piata. Dupa procesul de vibrare pentru elim..
155 Lei
Fără TVA:155 Lei
JART TOTEM - ROTI SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Jart
ROTI SKATEBOARD JART TOTEMAceste roti pentru skateboard sunt fabricate intr-o matrita preincalzita, din polipropilena. Uretanul se prepara la o temperatura scazuta, in cuptor, ramanand 100% lichid rezidual si 12% eter...
115 Lei
Fără TVA:115 Lei
MACH - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Nou
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axelor de l..
62 Lei
Fără TVA:62 Lei
PARIS - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
T-TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axe..
84 Lei
Fără TVA:84 Lei
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD SILVERTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ cu clichet pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
118 Lei
Fără TVA:118 Lei
SK8OLOGY CARABINER 2.0 - TOOL LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Sk8ology
TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD SK8OLOGY 2.0Tool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Brand: Bones
RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD BONES REDS Reds sunt cei mai bine vanduti rulmenti de longboard si skateboard ai celebrului producator, Bones. Pune-te pe rulmenti de calitate! ..
110 Lei
Fără TVA:110 Lei
BONES SUPER REDS - RULMENTI LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Bones
RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD BONES SUPER REDSSuper Reds sunt varianta upgradata a modelului Reds. S-au folosit finisaje mai precise si materaile mai rezistente pentru un Super set de rulmenti de longboard si skateboard...
185 Lei
Fără TVA:185 Lei
Brand: Oust
RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD OUST MOC 7 SPEEDRulmentii pentru longboard si skateboard Oust Moc 7 sunt folositi pentru downhill, freeride, skate, vert sau cruising de foarte multi ani datorita eficientei sporite si rezistentei la uzura...
239 Lei
Fără TVA:239 Lei
Brand: Oust
RULMENTI OUST MOC 9 AIRRRRulmentii Moc 9 Airrr sunt cei mai performanti din gama celor de la Oust si sunt alegerea perfecta pentru skateboard sau longboard...
290 Lei
Fără TVA:290 Lei
SEISMIC TEKTON 7 BALL CLASSIC - RULMENTI LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Seismic
RULMENTI LONGBOARD SEISMIC TEKTON 7 BALL CLASSICAcestia sunt rulmentii pentru longboard de la Seismic conceputi pentru cei ce cauta o alunecare foarte buna la un pret accesibil. Varianta clasica nu are distantierele si saibele integrate in rulment.Seismic este unul dintre producatorii de top la nive..
97 Lei
Fără TVA:97 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROInaltatoare pentru longboard si skateboard Khiro. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
KHIRO TOP MOUNT SHOCKPADSKhiro Top Mount Shockpads se monteaza intre axe si placa si au scopul de a amortiza vibratiile placii crescand astfel controlul rider-ului. Grosime - 1.6mm.Sunt proiectate pentru axe top mount. Pentru axe drop through iti recomandam acest produs:www.unleash.ro/drop-thro..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
PARIS - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISInaltatoare pentru longboard si skateboard Paris. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
VENOM - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMInaltatoare pentru longboard si skateboard Venom. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboard-ului si pentru a evita wheelbite-urile.Grosime - 3.2 mmUn set contine 2 inaltatoare...
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Caliber
AXE LONBOARD CALIBER STREETAxele pentru longboard  si skateboard Caliber Street cu kingpin traditional promit sa fie extrem de rezistente si precise.  ..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
IRON HIGH 5.25 - AXE SKATEBORD
Stoc epuizat
Brand: Jart
AXE SKATEBOARD IRON HIGHAxe pentru skateboard Iron cu profil inalt...
90 Lei
Fără TVA:90 Lei
IRON LOW 5.25 - AXE SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Jart
AXE SKATEBOARD IRON LOW Axe pentru skateboard Iron cu profil Low...
90 Lei
Fără TVA:90 Lei
OUST - KIT CURATARE RULMENTI
Stoc epuizat
Brand: Oust
KIT CURATARE SI LUBRIFIERE RULMENTI OUSTKit-ul de curatare pentru rulmenti de longboard si skateboard Oust este cea mai rapidă metodă de curățare fără a deteriora componentele sensibile. Kit-ul contine recipientul de spălare, suportul pentru rulmenți și solventul de curățare...
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
OUST SPEED - LUBRIFIANT RULMENTI
Stoc epuizat
Brand: Oust
LUBRIFIANT RULMENTI OUST SPEEDLubrifiant performant pentru rulmenti de longboard si skateboardEste recomandata curatarea si lubrifierea rulmentilor de inalta precizie la fiecare 50 de ore de functionare. ..
65 Lei
Fără TVA:65 Lei
SKANUNU - CURATARE SI LUBRIFIERE RULMENTI
Nou
Brand: Skanunu
SOLUTIE CURATARE SI LUBRIFIERE RULMENTI SKANUNU Solutie pentru curatarea si lubrifierea rulmentilor de longboard si skateboard. Skanunu 60ml...
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Brand: Skanunu
LUBRIFIANT RULMENTI SKANUNU Solutie pentru lubrifierea rulmentilor de longboard si skateboard. Skanunu 29ml...
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
PARADOX ULTRA - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari Stoc epuizat
Brand: Paradox
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARADOX ULTRAGrip tape-ul pentru longboard si skateboard Paradox Ultra este foarte abraziv si are un lipici rezistent.  ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Afişare 1 - 30 din 43 (2 pagini)