Meniu
Cos de cumparaturi

Bucse

KHIRO DOUBLE BARREL - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Un set echipeaza un ax.Duritatea bucselor Khiro..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
KHIRO STANDARD - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO STANDARDConfiguratia "cilindru-con" ofera cea mai mare versatilitate, folosindu-se la aproape toate disciplinele de skateboard.  Inaltimea conului este relativ mica, facand ca acest set de bucse sa fie perfect pentru axele care au kingpin-ul scurt.Discipline ..
22 Lei
Fără TVA:22 Lei
KHIRO STANDARD TALL INSERT - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO STANDARD TALL INSERTConfiguratia "cilindru-con" ofera cea mai mare versatilitate, folosindu-se la aproape toate disciplinele de skate. Insertia metalica din bucsa rigidizeaza si protejaza uretanul.Discipline recomandate: Freestyle, Street, Cruising, FreerideUn set..
31 Lei
Fără TVA:31 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO TALL CONEConfiguratia "con-con inalt" face ca acest set sa fie ideal pentru cei ce cauta un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse.Discipline recomandate: - Carving, Cruising, Dancing, SlalomUn set echipeaza un ax. Duritatile bucse..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO TALL CONE INSERTConfiguratia "con-con inalt" face ca acest set sa fie ideal pentru cei ce cauta un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse. Insertia metalica din bucsa rigidizeaza si protejaza uretanul.Discipline recomandate: - Carving, ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenulu..
46 Lei
Fără TVA:46 Lei
VENOM STANDARD SHR - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD SHRConfiguratie standard Cilindru-Con cu formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Un set echipeaza un ax.Duritati:Verde - 80a Galben - 83a Bleu - 86a Albastru - 88a Rosu - 91a Alb - 9..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)