Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni de confidentialitate

www.unleash.ro (Skill Team Consulting SRL) respecta legislatia in vigoare in Romania privind protectia datelor cu caracter personal si informatiilor.


www.unleash.ro nu va dezvalui informatii privind vizitele utilizatorilor pe site, si nu va transmite datele utilizatorilor catre terti.


Datele personale ale utilizatorilor site-ului unleash.ro sunt folosite pentru stabilirea contactului cu clientii,  in scopul  informarii acestora despre modalitatea de utilizare a site-ului, oferta si politica firmei. Unleash.ro (Skill Team Consulting SRL) nu incurajeaza SPAM-ul, nu va furniza datele de contact ale utilizatorilor catre terti (persoane fizice sau juridice), nu va vinde, nu va face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu va divulga adresele de e-mail ale utilizatorilor catre alte persoane  fara acordul explicit al acestora.


Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.unleash.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date. Pentru a sterge din baza noastra de date informatiile furnizate este de ajuns sa ne contactati in scris (prin email) si sa solicitati acest lucru.