Meniu
Cos de cumparaturi

Casti

MACH - CASCA LONGBOARD / SKATEBOARD
-25 %
Brand: Mach
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHCastile Mach sunt concepute pentru practicantii de longboard si skateboard de toate nivelurile. Sunt extrem de confortabile datorita profilului foarte mic si faptului ca sunt construite din materiale complet flexibile. Casca nu este un echipament cu care se identifi..
90 Lei 120 Lei
Fără TVA:90 Lei
Brand: Predator
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD PREDATOR FR-7Casca pentru longboard si skatebard FR-7 vine cu 2 linere pentru a putea regla marimea, un cozoroc subtil, 12 aerisiri si un profil foarte mic, inspirat din castile old school de skate. Predator este unul dintre producatorii de top ai castilor de longboard,..
240 Lei
Fără TVA:240 Lei
PREDATOR THE SHIZNIT - CASCA LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Predator
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD PREDATOR THE SHIZNITThe Shiznit este o casca pentru longboard si skateboard cu cozoroc inspirata de sepcile de baseball. Are un profil extrem de mic si vine cu sistem de reglare pentru o fixare perfecta. MarimiS/M (52cm-58cm) L/XL (58cm-62cm) ..
280 Lei
Fără TVA:280 Lei
Brand: S1 Helmets
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD S-ONE DAMAGER ARTIST COLLABS-One Damager este un modelul clasic de casca pentru longboard si skateboard potrivita pentru impact de nivel redus sau mediu.  Mike Aho, Todd Bratrud, Lori Damiano, Shepard Fairey, Jeremy Fish, Mel Kadel, Brett Millard, Travis ..
290 Lei
Fără TVA:290 Lei
Brand: S1 Helmets
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD S-ONE LIFER MULTI-IMPACTLifer este o casca pentru longboard si skateboard proiectata sa aiba un profil foarte mic si sa fie confortabila. Designul celor de la S-One combina rezistenta shell-ului ce respecta standardele de siguranta CPSC si confortul unei casti cu spuma...
240 Lei
Fără TVA:240 Lei
Brand: S1 Helmets
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD S-ONE LIFER V2 CPSCS-one Lifer V2 CPSC este o casca de longboard si skateboard ce promite sa te protejeze de eventuale lovituri la nivelul craniului respectand atat standardul de siguranta CPSC (impact cu intensitate scazuta) cat si ASTM (impact cu intensitate ridicata)..
286 Lei
Fără TVA:286 Lei
Brand: Triple 8
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD TRIPLE 8 BRAINSAVER SLOAN PROTriple 8 Brainsaver este o casca pentru longboard si skateboard foarte ușoară, excelentă pentru stradă, skatepark, cruising sau freeride ușor.  Nu este o casca recomandata pentru coborare cu viteza mare.Marimi:S 52-54cmM 54-56cmL 5..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Brand: Triple 8
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD TRIPLE 8 SWEATSAVERTriple 8 Sweatsaver este o casca de longboard si skateboard foarte ușoară, excelentă pentru stradă, skatepark, cruising sau freeride ușor.  Respecta atat standardul de siguranta CPSC (impact cu intensitate scazuta) cat si ASTM (impact c..
262 Lei
Fără TVA:262 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)