Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Snowboard - Echipament de salvare

KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX 3+
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX 3+Kitul pentru salvari din avalansa Ortovox 3+ este format din produsele de top : Transciever Ortovox 3+, lopata Beast si sonda de avalansa 240 Light PFA. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Trans..
1.440 Lei
Fără TVA:1.440 Lei
KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX ZOOM+Kitul de avalansa Zoom + este format din 3 componente usor de utilizat : Transceiver Zoom + , lopata Badger si sonda de avalansa 240 Economic. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Transciever ..
1.240 Lei
Fără TVA:1.240 Lei
Brand: Ortovox
Rucsacul Ortovox Ascent AVABAG este ideal pentru ture lungi pe munte. Proiectat pe baza integrarii sistemului ABS AVABAG, acest rucsac este disponibil in varianta de 22 de litri, 28 de litri si 30 de litri fiiind compartimentat pe categorii speciale: echipament de siguranta, sistem de hidratare, buz..
3.300 Lei
Fără TVA:3.300 Lei
Brand: Ortovox
RUCSAC ORTOVOX FREE RIDE  AVABAGProtectie si rucsac intr-un singur pachet!Cine nu ar cumpara un rucsac si o protectie de spate, daca ambele sunt disponibile ca un singur produs certificat TÜV?Protectia SPS Pro² poate fi detasata de rucsac si datorita curelei cu care este echipata, aceasta poate..
3.325 Lei
Fără TVA:3.325 Lei
Brand: Ortovox
SISTEM ORTOVOX AVABAG Cu ajutorul sistemului ABS(AirBag System) Ortovox AVABAG, se pune accent total pe protectie! Fiind unul din cele mai usoare sisteme ABS din lume(690g), AVABAG este fabricat fara cusaturi. AVABAG este un sistem extrem de compact, astfel ca va ramane destul loc in rucsac pe ..
2.380 Lei
Fără TVA:2.380 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX 3+Display-ul circular iti permite sa te concentrezi asupra esentialului: distanta si pozitia relativa a victimei. Aliniati tot timpul dispozitivul la sageata. Sageata si valoarea distantei sunt afisate foarte evident, indrumandu-te in directia buna.Displayul circular patentat iti arata insta..
1.215 Lei
Fără TVA:1.215 Lei
TRANSCEIVER AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
ORTOVOX ZOOM+Zoom + combina lejeritatea utilizarii cu cea mai avansata tehnologie si cel mai nou design. Are 2 butoane, concentrandu-se pe utilizarea intuitiva. Accentul este pus pe LED-displayul de pe butonul ON/OFF dintre butoanele de cautare si transmitere. Distantele, sagetile care te directione..
955 Lei
Fără TVA:955 Lei
LOPATA ZAPADA ORTOVOX BADGER
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
Badger este o lopată din aluminiu super-usor, cu un mâner ergonomic, hibrid  transmisie de putere maximă. Lama considerabilă de 2,5 litri este sustinută de un design robust, creastă și peretii lateral..
159 Lei
Fără TVA:159 Lei
Brand: Ortovox
 Lopată cu prindere hibrid și transmisie optima a puterii, totul intr-un pachet compact. Lama are margini înalte și un centru crestat robust, dându-i rigiditate remarcabilă. Marginea de taiere este ascuțită și marginea superioară este echipata cu creste contra-alunecarii. Manerul permite o mare..
220 Lei
Fără TVA:220 Lei
Brand: Ortovox
 Lopata de zapada rezistenta cu functie unica de eliminare a zapezii si prindere in D, practica! Lopata KODIAK are cel mai mare volum (3,1 litri), din linia de lopeti ORTOVOX, astfel incat poate purta titlul de cel mai rapid la dezapezire. Lama este, de asemenea, extrem de rigida (AL 6061 T6 es..
320 Lei
Fără TVA:320 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX PRO ALU IIILopata Ortovox Pro Alu III este cea mai performanta din seria Pro Alu. In aceasta ultima versiune a unei lopeti clasice, Ortovox a folosit cele mai inovative materiale disponibile si metode de fabricare de ultima generatie pentru a obtine cel mai bun raport intre greutate/rigidita..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX  240 ALUAlternativa la un pret rezonabil care inca ofera functionalitate maxima in lungimea standard de 240 cm. Segmentele din aluminiu, colorate diferit, cu marcaje exacte, indica adancimea.  Tuburile pre-conectate cu cordelina si sistemul de asamblare rapida cu surub, permit mont..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Brand: Ortovox
Un compromis ideal intre lungime, pret si duritate in sonda standard de 240 cm. Segmentele din aluminiu, colorate diferit, cu marcaje exacte, indica adancimea. Sistemul de tensionare PFA permite asamblarea rapida a sondei. Capul sondeia este mai mare decat tuburile, astfel permite avansarea mai usoa..
220 Lei
Fără TVA:220 Lei
Brand: Ortovox
Butelie din carbon pentru sistemul Ortobox AVABAG. Greutate: 310g..
650 Lei
Fără TVA:650 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)