Meniu
Cos de cumparaturi

Snowboard - Genti si rucsacuri

RIDE BATTERY
Stoc epuizat
Brand: Ride
Cu husa pentru placă vei avea mainile libere în timp ce vei călători, făcând mai ușor accesul la portofel pentru a plăti o cafea în timp ce aștepți în barul aeroportului.53L - 165cmcăptușită completbuzunar pentru bretelebuzunare exterioare căptușitebuzunar exterior cu fermoar pentru toolmâner pentru..
320 Lei
Fără TVA:320 Lei
Brand: Ride
Husa Blackened protejează suficient încât să îți țină în siguranță placa în timp ce călătorești.30L, 36L / 157CM, 172CMcăptușităcurea de umăr ajustabilăbuzunar exterior cu fermoarmâner pentru transport în față și spate..
230 Lei
Fără TVA:230 Lei
Brand: Ride
sistem de transport al plăcii vertical sau orizontal.spate captușit cu pernuțe din buretebuzunar pentru ochelaribuzunar principal căptușitcurea pentru talie și bretele ajustabilebuzunar captușit ideal pentru camera videosistem de ajustare prin chingi..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
RIDE SANITARIUM
Stoc epuizat
Brand: Ride
Mare și încăpătoare facută special pentru a rezista calatoriilor lungi cu toate plăcile tale ținute în condiții de siguranță. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la transport în timpul transferurilor, este echipată cu roți astfel încât spatele tău va putea sta drept fară a avea dureri.140L - 172..
490 Lei
Fără TVA:490 Lei
Brand: Ride
Husa Unforgiven este ideală atunci cand ai nevoie de protecție pentru transport.18L, 20L / 157CM, 172CMoferă protecție plăciiînchidere cu fermoarmâner pe centru..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Brand: Ortovox
Rucsacul Ortovox Ascent este ideal pentru ture lungi pe munte. Proiectat pe baza integrarii sistemului ABS AVABAG, Acest rucsac este disponibil in varianta de 22 de litri,28 de litri si 30 de litri fiiind compartimentat pe categorii speciale: echipament de siguranta, sistem de hidratare, buzunare pe..
990 Lei
Fără TVA:990 Lei
Brand: Ortovox
Rucsacul Ortovox Ascent AVABAG este ideal pentru ture lungi pe munte. Proiectat pe baza integrarii sistemului ABS AVABAG, acest rucsac este disponibil in varianta de 22 de litri, 28 de litri si 30 de litri fiiind compartimentat pe categorii speciale: echipament de siguranta, sistem de hidratare, buz..
3.300 Lei
Fără TVA:3.300 Lei
Brand: Ortovox
RUCSAC ORTOVOX FREE RIDEProtectie si rucsac intr-un singur pachet!Cine nu ar cumpara un rucsac si o protectie de spate, daca ambele sunt disponibile ca un singur produs certificat TÜV?Protectia SPS Pro² poate fi detasata de rucsac si datorita curelei cu care este echipata, aceasta poate fi purtata p..
1.090 Lei
Fără TVA:1.090 Lei
Brand: Ortovox
RUCSAC ORTOVOX FREE RIDE  AVABAGProtectie si rucsac intr-un singur pachet!Cine nu ar cumpara un rucsac si o protectie de spate, daca ambele sunt disponibile ca un singur produs certificat TÜV?Protectia SPS Pro² poate fi detasata de rucsac si datorita curelei cu care este echipata, aceasta poate..
3.325 Lei
Fără TVA:3.325 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)