Transylvania Downhill 2K17

Postat de Vlad 06.06.2017 0 Comentarii

Transylvania Downhill 2K17

 

Suntem mandri sa fim sponsorii celei mai mari competitii de longboard downhill din Romania si probabil una dintre cele mai puternice din Europa. Transylvania Downhill 2017 este la cea de a 2-a editie, organizata de baietii de la Devastation Longboard Crew in Straja, judetul Hunedoara.

 

Traseul pe care se organizeaza evenimentul este, in opinia multor rideri, unul dintre cele mai tehnice si mai frumoase din lume. Drumul care urca din Lupeni catre statiunea Straja se inchide pentru 7 zile si se transforma intr-un traseu securizat de 5km cu o diferenta de nivel de 446m, pe care se pot atinge viteze de peste 90km/h pe un asfalt perfect.  Este singurul eveniment de longboard la care urcarea se face cu telegondola, deci poti sa te dai cat de mult te tin picioarele fara sa astepti nici macar 10 minute pentru deschiderea traseului... este ca un vis care devine realitate!

 

 

Daca simti nevoia sa mergi cu "viteza luminii", poti sa participi la competitia de downhill; daca vrei sa te distrezi si sa iti exersezi slide-urile pe un traseu care stie sa te lase cu gura cascata, poti sa participi la sesiunile de freeride; sau daca vrei doar sa te distrezi si sa urli la niste oameni, poti sa vii in calitate de spectator, mai ales pentru ca se anunta si o petrecere care nu prea trebuie ratata.

 

Sunt 200 de locuri disponibile si peste 180 dintre ele sunt deja ocupate de rideri straini care se aduna din Australia, Canada, USA, Mexic si toata Europa pentru traseu, atmosfera si energia locului. Ne uimeste notorietatea pe care Transylvania Downhill a capatat-o inca de la prima editie si speram ca in viitorul apropiat Romania sa aiba rideri de top care sa se poata bate pentru castigarea acestei competitii.

 

 

Noi credem ca, daca esti stapan pe slide-uri si poti sa controlezi viteza de deplasare pe longboard, trebuie neaaparat sa mergi la acest eveniment. Este incredibil de bine organizat, dupa parerea noastra este foarte ieftin, mai ales ca daca esti cetatean roman ai o reducere de 20% si sigur o sa gasesti oamenii cu care sa petreci si care sa te ajute sa iti imbunatatesti performantele.

 

Pentru ca la un astfel de eveniment trebuie sa mergi pregatit sa te dai mult, iti recomandam sa iti iei roti si pucuri de rezerva. Daca esti inscris in competitie, magazinul nostru iti ofera consultanta pentru achizitionarea echipamentului potrivit si o reducere de 30% la aceasta gama de produse.

 

Pentru mai multe informatii despre Transylvania Downhill te directionam catre site-ul lor. Nu uita sa urmaresti activitatea si evenimentele baietilor de la Devastation Longboard Crew pe pagina lor de Facebook.

 

Ne vedem pe traseu!

Etichete: Longboard Evenimente

Lasa un comentariu