CINE SUNTEM?

Skill Team Consulting este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, Str. Corabiei, nr. 80, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1056/2006, avand Codul de identificare fiscala 18315273, este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).


DATE PERSONALE PRELUATE

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. 

Skill Team Consulting este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

DE CE AVEM NEVOIE DE ELE?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi Unleash.ro

Suport Unleash.ro

Functionarea site-ului Unleash.ro

Cu consimtamântul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal Newsletter Unleash

Comportament online

CE FACEM CU ELE?

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei Skill Team Consulting SRL situata în România. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra are loc in Uniunea Europeana.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

mobilPay – furnizori servicii de plata online

Google Analytics si Facebook Pixel – furnizori analiza trafic site

Fan curier - furnizori servicii de curierat


CAT TIMP PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pâna când ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile de pe Unleash.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.


CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la comenzi@unleash.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail comenzi@unleash.ro.

 Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro si puteti depune o plângere la ei.