Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Altele

SHOE GOO II - ADEZIV
Nou Stoc epuizat
Brand: Shoe Goo
SHOE GOO II - ADEZIVCelebru in lumea skateboardingului Sheo Goo este un adeziv foarte rezistent si elastic ce are rolul de a iti proteja si repara incaltamintea.Culoare: TransparentCantitate: 26 ml..
48 Lei
Fără TVA:48 Lei
MACH - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Nou
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axelor de l..
62 Lei
Fără TVA:62 Lei
PARIS - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Produs recomandat
Brand: Paris Trucks
T-TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axe..
98 Lei
Fără TVA:98 Lei
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD SILVERTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ cu clichet pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
118 Lei
Fără TVA:118 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROInaltatoare pentru longboard si skateboard Khiro. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD KHIRO IN UNGHIIInaltatoare pentru longboard Khiro in unghi de 5 grade. Acest produs se monteaza intre axe si placa. Poate sa schimbe unghiul de functionare al axelor cu +/-5 grade.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
KHIRO TOP MOUNT - LONGBOARD / SKATEBOARD SHOCKPADS
Stoc epuizat
Brand: Khiro
KHIRO TOP MOUNT SHOCKPADSKhiro Top Mount Shockpads se monteaza intre axe si placa si au scopul de a amortiza vibratiile placii crescand astfel controlul rider-ului. Grosime - 1.6mm.Sunt proiectate pentru axe top mount. Pentru axe drop through iti recomandam acest produs:www.unleash.ro/drop-thro..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
PARIS - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou
Brand: Paris Trucks
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISInaltatoare pentru longboard si skateboard Paris. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
VENOM - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMInaltatoare pentru longboard si skateboard Venom. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboard-ului si pentru a evita wheelbite-urile.Grosime - 3.2 mmUn set contine 2 inaltatoare...
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Blood Orange
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD BLOOD ORANGESet Suruburi pentru longboard si skateboard Blood Orange. Marime - 2.5 cm..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Brand: Khiro
DISTANTIERE RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRODistantiere pentru longboard si skateboard Khiro. Se monteaza in roti, intre rulmenti si au rol de stabillizare.Diametru - 8mm Lungime - 10mm..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
KHIRO - SURUBURI LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Khiro
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSet Suruburi pentru longboard si skateboard Khiro...
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
Brand: Rayne
FOOTSTOP LONGBOARD RAYNE TOE JAMZRayne Toe Jamz este un footstop pentru longboard din bambus reciclat, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Grafica poate sa varieze. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de l..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
RIPTIDE INSIDE - FOOTSTOP LONGBOARD
Produs recomandat
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE INSIDERiptide Inside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si p..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE KOMOTIONRiptide Komotion este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere ..
52 Lei
Fără TVA:52 Lei
RIPTIDE MINI - FOOTSTOP LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE MINIRiptide Inside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si pun..
64 Lei
Fără TVA:64 Lei
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE OUTSIDERiptide Outside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
Sector 9 - SURUBURI LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou
Brand: Khiro
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD SECTOR 9Set Suruburi pentru longboard si skateboard Sector (...
39 Lei
Fără TVA:39 Lei
VENOM - SURUBURI LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMSet Suruburi pentru longboard si skateboard Venom. Marimi - 2.5, 2.8 si 3.8 cm lungime...
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
Brand: Oust
KIT CURATARE SI LUBRIFIERE RULMENTI OUSTKit-ul de curatare pentru rulmenti de longboard si skateboard Oust este cea mai rapidă metodă de curățare fără a deteriora componentele sensibile. Kit-ul contine recipientul de spălare, suportul pentru rulmenți și solventul de curățare...
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
KHIRO - KINKPIN AXE LONGBOARD
Nou
Brand: Khiro
KINKPIN AXE LONGBOARDKingpin Khiro pentru axe de longboard. Lungime: 7.6 cm..
28 Lei
Fără TVA:28 Lei
KHIRO - PIULITE  AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou Stoc epuizat
Brand: Khiro
PIULITE AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru axe de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care prind rotile pe ax...
14 Lei
Fără TVA:14 Lei
KHIRO - PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru kingpin de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care strang bucsele din ax. ..
17 Lei
Fără TVA:17 Lei
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD RIPTIDEGarnituri de inalta calitate pentru pivotul axelor de longboard.Duritate: 96ASetul contine 2 bucati...
78 Lei
Fără TVA:78 Lei
KHIRO - SAIBE KINGPIN LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
SAIBE KINGPIN LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSaibe pentru kingpinul axelor de longboard sau skateboard. Este saiba cu ajutorul careia se strang bucsele din ax.Un set - 4 saibe (2 mici pentru bucse con si 2 mari pentru bucse cilindru)..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)