Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Altele

SHOE GOO II - ADEZIV
Nou
Brand: Shoe Goo
SHOE GOO II - ADEZIVCelebru in lumea skateboardingului Sheo Goo este un adeziv foarte rezistent si elastic ce are rolul de a iti proteja si repara incaltamintea.Culoare: TransparentCantitate: 26 ml..
48 Lei
Fără TVA:48 Lei
MACH - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Nou
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axelor de l..
62 Lei
Fără TVA:62 Lei
PARIS - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
T-TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axe..
84 Lei
Fără TVA:84 Lei
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD SILVERTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ cu clichet pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
118 Lei
Fără TVA:118 Lei
SK8OLOGY CARABINER 2.0 - TOOL LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Sk8ology
TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD SK8OLOGY 2.0Tool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROInaltatoare pentru longboard si skateboard Khiro. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD KHIRO IN UNGHIIInaltatoare pentru longboard Khiro in unghi de 5 grade. Acest produs se monteaza intre axe si placa. Poate sa schimbe unghiul de functionare al axelor cu +/-5 grade.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
KHIRO DROP THROUGH - LONGBOARD SHOCKPADS
Stoc epuizat
Brand: Khiro
KHIRO DROP THROUGH LONGBOARD SHOCKPADSKhiro Drop Through Shockpads se monteaza intre placa si axele longboardului si au rolul de a amortiza vibratiile placii.Sunt proiectate pentru axe drop through. Pentru axe top mount iti recomandam acest produs: https://unleash.ro/componente-accesorii-longbo..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
KHIRO TOP MOUNT SHOCKPADSKhiro Top Mount Shockpads se monteaza intre axe si placa si au scopul de a amortiza vibratiile placii crescand astfel controlul rider-ului. Grosime - 1.6mm.Sunt proiectate pentru axe top mount. Pentru axe drop through iti recomandam acest produs:www.unleash.ro/drop-thro..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
PARIS - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISInaltatoare pentru longboard si skateboard Paris. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
VENOM - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMInaltatoare pentru longboard si skateboard Venom. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboard-ului si pentru a evita wheelbite-urile.Grosime - 3.2 mmUn set contine 2 inaltatoare...
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Blood Orange
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD BLOOD ORANGESet Suruburi pentru longboard si skateboard Blood Orange. Marime - 2.5 cm..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
HOLESOM ZOMBIE - FOOTSTOP LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Holesom
FOOTSTOP LONGBOARD HOLESOM ZOMBIEFootstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si puncte de sprijin pentru picioare...
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Brand: Khiro
DISTANTIERE RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRODistantiere pentru longboard si skateboard Khiro. Se monteaza in roti, intre rulmenti si au rol de stabillizare.Diametru - 8mm Lungime - 10mm..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSet Suruburi pentru longboard si skateboard Khiro...
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
RAYNE FOOT-BRAH - FOOTSTOP LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Rayne
FOOTSTOP LONGBOARD RAYNE FOOT-BRAHRayne Foot-Brah este un footstop pentru longboard din bambus reciclat, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Grafica poate sa varieze. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Brand: Rayne
FOOTSTOP LONGBOARD RAYNE TOE JAMZRayne Toe Jamz este un footstop pentru longboard din bambus reciclat, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Grafica poate sa varieze. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de l..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
RIPTIDE INSIDE - FOOTSTOP LONGBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE INSIDERiptide Inside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si p..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE KOMOTIONRiptide Komotion este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere ..
52 Lei
Fără TVA:52 Lei
RIPTIDE MINI - FOOTSTOP LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE MINIRiptide Inside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si pun..
64 Lei
Fără TVA:64 Lei
Brand: Riptide
FOOTSTOP LONGBOARD RIPTIDE OUTSIDERiptide Outside este un footstop pentru longboard din plastic, ajustabil cu o forma foarte eficienta. Pachetul contine si surubul cu ajutorul caruia se monteaza pe longboard.Footstope-urile sunt elemente care se monteaza pe placa de longboard pentru a crea repere si..
125 Lei
Fără TVA:125 Lei
Sector 9 - SURUBURI LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou
Brand: Khiro
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD SECTOR 9Set Suruburi pentru longboard si skateboard Sector (...
39 Lei
Fără TVA:39 Lei
Brand: Venom
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMSet Suruburi pentru longboard si skateboard Venom. Marimi - 2.5, 2.8 si 3.8 cm lungime...
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
OUST - KIT CURATARE RULMENTI
Stoc epuizat
Brand: Oust
KIT CURATARE SI LUBRIFIERE RULMENTI OUSTKit-ul de curatare pentru rulmenti de longboard si skateboard Oust este cea mai rapidă metodă de curățare fără a deteriora componentele sensibile. Kit-ul contine recipientul de spălare, suportul pentru rulmenți și solventul de curățare...
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
KHIRO - GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROGarnituri pentru pivotul axelor de longboard si skateboard. "S"  este marimea care in general este folosita pentru axele de skateboard si "L" este marimea axelor de longboard.Setul contine 2 garnituri...
15 Lei
Fără TVA:15 Lei
Brand: Khiro
KINKPIN AXE LONGBOARDKingpin Khiro pentru axe de longboard. Lungime: 7.6 cm..
28 Lei
Fără TVA:28 Lei
KHIRO - PIULITE  AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
PIULITE AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru axe de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care prind rotile pe ax...
14 Lei
Fără TVA:14 Lei
KHIRO - PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru kingpin de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care strang bucsele din ax. ..
17 Lei
Fără TVA:17 Lei
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD RIPTIDEGarnituri de inalta calitate pentru pivotul axelor de longboard.Duritate: 96ASetul contine 2 bucati...
78 Lei
Fără TVA:78 Lei
KHIRO - SAIBE KINGPIN LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
SAIBE KINGPIN LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSaibe pentru kingpinul axelor de longboard sau skateboard. Este saiba cu ajutorul careia se strang bucsele din ax.Un set - 4 saibe (2 mici pentru bucse con si 2 mari pentru bucse cilindru)..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)