Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Blood Orange

Brand: Blood Orange
ROTI LONGBOARD BLOOD ORANGE RACE FORMULARotile de longboard Alpine Race Formula sunt echilibrul perfect intre aderenta si predictibilitatea slide-urilor. Sunt preferate de rideri precum Liam Morgan, Jasper Ohlson si Jordan Riachi pentru trasee abrupte de munte.Din punctul nostru de vedere sunt rotil..
460 Lei
Fără TVA:460 Lei
Brand: Blood Orange
ROTI LONGBOARD BLOOD ORANGE JAMMERZJammerz sunt rotile de longboard care si-au propus sa nu lase nicio suprafata pe care te dai sa iti strice petrecerea. Sunt rotile polivalente pe care te vei da peste tot.Sunt foarte bune pentru a te deplasa prin oras, iar daca vrei sa stii cum derapeaza, trebuie s..
390 Lei
Fără TVA:390 Lei
BLOOD ORANGE JAMMERZ 60 - ROTI LONGBOARD
Nou
Brand: Blood Orange
ROTI LONGBOARD BLOOD ORANGE JAMMERZ 60Jammerz sunt rotile de longboard care si-au propus sa nu lase nicio suprafata pe care te dai sa iti strice petrecerea. Sunt rotile polivalente pe care te vei da peste tot.Sunt foarte bune pentru a te deplasa prin oras, iar daca vrei sa stii cum derapeaza, trebui..
255 Lei
Fără TVA:255 Lei
Brand: Blood Orange
ROTI LONGBOARD  BLOOD ORANGE LIAM MORGAN PRO MODELLiam Morgan Pro Model sunt cel mai probabil unele dintre cele mai bine vandute roti de longboard freeride din ultima vreme. Cuvintele zilei: stabilitate si control. Dispun de un core lat ce ofera consistenta pe intreaga durata de folosire indife..
420 Lei
Fără TVA:420 Lei
BLOOD ORANGE LIAM MORGAN PRO PASTEL - ROTI LONGBOARD
Produs recomandat
Brand: Blood Orange
ROTI LONGBOARD BLOOD ORANGE LIAM MORGAN PRO PASTELLiam Morgan este cunoscut pentru derapaje uriase si coborari creative iar Blood Orange Pro Pastel sunt rotile care fac magia sa se intample. Cu o forma noua si o formula ce lasa urme pe asfalt cand derapeaza, aceste roti te ajuta sa progresezi rapid ..
420 Lei
Fără TVA:420 Lei
Brand: Blood Orange
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD BLOOD ORANGESet Suruburi pentru longboard si skateboard Blood Orange. Marime - 2.5 cm..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
BLOOD ORANGE  - GRIP TAPE SKATEBOARD
-18 %
Brand: Blood Orange
GRIP TAPE SKATEBOARD BLOOD ORANGEBlood Orange a lansat un grip tape super-durabil pentru o aderenta maximă pe skateboard. Este recomandat pentru downhill si freeride, dar datorita faptului ca sporeste controlul pe skateboard este folosit chiar si pentru freestyle.  Materialele din care est..
89 Lei 109 Lei
Fără TVA:89 Lei
BLOOD ORANGE - GRIP TAPE LONGBOARD
-18 %
Brand: Blood Orange
GRIP TAPE LONGBOARD BLOOD ORANGE Blood Orange a lansat un grip tape super-durabil pentru o aderenta maximă pe longboard. Este recomandat pentru downhill si freeride, dar datorita faptului ca sporeste controlul pe longboard este folosit chiar si pentru cruising.  Materialele din care e..
89 Lei 109 Lei
Fără TVA:89 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)