Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Longboard - Carving

ARBOR AXIS 37 - LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Arbor
LONGBOARD COMPLET ARBOR AXISLongboard-ul complet Arbor Axis recreaza senzatia oferita de un snowboard, pe asfalt. Perfect pentru carving, cruising si coborare usoara. Sistemul de prindere al axelor pe acest longboard este drop through, placa este bidirectionala si este echipat cu roti Arbor Outlook ..
990 Lei
Fără TVA:990 Lei
Brand: Madrid
CRUISER COMPLET MADRID PARTYLongboard-ul complet Madrid Party este un cruiser de doar 61 de centimetri, foarte potrivit pentru deplasarea in oras...
566 Lei
Fără TVA:566 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE BOOTLEGGER Longboard-ul complet Bootlegger este perfect pentru plimbari prin oras si iti va oferi un confort neasteptat! Dintr-un singur strat de lemn si 100% rezistenta la apa, placa este suficient de compacta incat sa o cari in rucsac. Insertiile din uretan duc la atenu..
1.160 Lei
Fără TVA:1.160 Lei
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA GEMINILongboard-ul complet Riviera Gemini este recomandat celor pasionati de cruising, downhill lejer si freeride. Are o concavitate confortabila si o forma care iti permite sa ii montezi roti mai mari fara sa risti un wheelbite. Ideala pentru cei care vor un longboard top-..
1.250 Lei
Fără TVA:1.250 Lei
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA HETALongboard-ul complet Riviera Heta - un longboard pentru carving, commuting, freestyle sau freeride lejer. Il poti folosi pe dealuri fara griji, dar poti face si multe trick-uri interesante...
1.250 Lei
Fără TVA:1.250 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)