Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Longboard - Cruising

ARBOR AXIS 37 - LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Arbor
LONGBOARD COMPLET ARBOR AXISLongboard-ul complet Arbor Axis recreaza senzatia oferita de un snowboard, pe asfalt. Perfect pentru carving, cruising si coborare usoara. Sistemul de prindere al axelor pe acest longboard este drop through, placa este bidirectionala si este echipat cu roti Arbor Outlook ..
990 Lei
Fără TVA:990 Lei
Brand: Madrid
CRUISER COMPLET MADRID PARTYLongboard-ul complet Madrid Party este un cruiser de doar 61 de centimetri, foarte potrivit pentru deplasarea in oras...
566 Lei
Fără TVA:566 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE BOOTLEGGER Longboard-ul complet Bootlegger este perfect pentru plimbari prin oras si iti va oferi un confort neasteptat! Dintr-un singur strat de lemn si 100% rezistenta la apa, placa este suficient de compacta incat sa o cari in rucsac. Insertiile din uretan duc la atenu..
1.160 Lei
Fără TVA:1.160 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE HOOCHLongboard-ul complet Moonshine Hooch cu siguranta iti va creste pulsul mai ceva decat bautura alcoolica al carui nume il poarta. Extrem de versatila si potrivita pentru freeride si downhill, aceasta placa este ultrausoara si ultradurabila. Cu o concavitate pronuntata..
1.390 Lei
Fără TVA:1.390 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)