Meniu
Cos de cumparaturi

Downhill

Brand: Moonshine
MOONSHINE OUTLAWUn longboard usor care le poate face pe toate, cu stil. Forma agresiva, single kick-ul si concavul radial sunt perfecte pentru downhill, freeride sau o plimbare prin oras!..
1.390,00RON
Fără TVA:1.390,00RON
MOONSHINE RUM RUNNER
Stoc epuizat
Brand: Moonshine
MOONSHINE RUM RUNNERMoonshine Rum Runner Convict este echipata pentru viteza. Cu o concavitate potrivita, cu micro-drop si cu rocker, aceasta placa are un set-up numai bun si pentru downhill/ freeride. Placa este suficient de concava incat iti permite sa faci viraje agresive si sa initiezi mega slid..
1.490,00RON
Fără TVA:1.490,00RON
Brand: Moonshine
MOONSHINE RUM RUNNER CARBONEditia de carbon a Rum Runner-ului este perfecta pentru cei mai pretentiosi maniaci ai vitezei si reuseste sa fie mai rigida si mai usoara decat Rum Runner-ul standard. Cu o concavitate medie, cu micro-drop si rocker, Rum Runner are doua straturi de carbon si iti e alatur..
2.050,00RON
Fără TVA:2.050,00RON
MOONSHINE TUCKER
Stoc epuizat
Brand: Moonshine
MOONSHINE TUCKERMoonshine MFG a colaborat cu cei de la RONIN Trucks pentru a crea o placa unicat de downhill. Longboardul combina performantele Moonshine MFG cu ADN-ul unui brand care a batut recordul mondial de viteza...
1.650,00RON
Fără TVA:1.650,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)