Meniu
Cos de cumparaturi

Downhill

LANDYACHTZ CHEESEGRATER
Nou
Brand: Landyachtz
Landyachtz CheesegraterLandyachtz Cheesegrater este un longboard din artar pentru downhill si freeride dezvoltat de team riderul Alex Hannigan. Noua versiune vine cu un profil rocker ce  ofere o aderenta mai buna pe placa si wheelbase ajustabil.Placa - Landyachtz  Cheesegrater |  Axe ..
1.490,00RON
Fără TVA:1.490,00RON
LANDYACHTZ EVO SPECTRUM
Nou
Brand: Landyachtz
Landyachtz Evo SpectrumLandyachtz Evo Spectrum este un longboard dropped deck extrem de stabil la viteza. Profilul dropped deck coboara considerabil centrul de greutate fiind astfel mult mai usor sa dai talpa si sa iti menti echilibru la viteza. Acest longboard este disponibil in varianta de 99 cm l..
1.490,00RON
Fără TVA:1.490,00RON
MOONSHINE OUTLAW
Top vanzari Stoc epuizat
Brand: Moonshine
MOONSHINE OUTLAWUn longboard usor care le poate face pe toate, cu stil. Forma agresiva, single kick-ul si concavul radial sunt perfecte pentru downhill, freeride sau o plimbare prin oras!..
1.390,00RON
Fără TVA:1.390,00RON
Brand: Moonshine
MOONSHINE RUM RUNNERMoonshine Rum Runner Convict este echipata pentru viteza. Cu o concavitate potrivita, cu micro-drop si cu rocker, aceasta placa are un set-up numai bun si pentru downhill/ freeride. Placa este suficient de concava incat iti permite sa faci viraje agresive si sa initiezi mega slid..
1.490,00RON
Fără TVA:1.490,00RON
Brand: Moonshine
MOONSHINE RUM RUNNER CARBONEditia de carbon a Rum Runner-ului este perfecta pentru cei mai pretentiosi maniaci ai vitezei si reuseste sa fie mai rigida si mai usoara decat Rum Runner-ul standard. Cu o concavitate medie, cu micro-drop si rocker, Rum Runner are doua straturi de carbon si iti e alatur..
2.050,00RON
Fără TVA:2.050,00RON
MOONSHINE TUCKER
Stoc epuizat
Brand: Moonshine
MOONSHINE TUCKERMoonshine MFG a colaborat cu cei de la RONIN Trucks pentru a crea o placa unicat de downhill. Longboardul combina performantele Moonshine MFG cu ADN-ul unui brand care a batut recordul mondial de viteza...
1.650,00RON
Fără TVA:1.650,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)