Meniu
Cos de cumparaturi

Longboard - Freestyle

RIVIERA DINEH - LONGBOARD
-20 %
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA DINEHLongboard-ul complet Riviera Dineh nu te va dezamagi daca vrei o placa pentru carving, commuting, freestyle sau freeride lejer. Ușor de accelerat, cu concavitatea confortabila, tail pentru trick-uri de freeride si flexibilil, este foarte versatil...
995 Lei 1.250 Lei
Fără TVA:995 Lei
Brand: Kebbek
CRUISER COMPLET KEBBEK SHORTCUTLongboard-ul complet Kebbek Shortcut este un cruiser de oras cu abilitati de freestyle. Daca vrei sa te deplasezi eficient prin oras si sa mai ,,arunci" un trick pe drum Shortcut este alegerea perfecta!..
840 Lei
Fără TVA:840 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE COUNTY LINE V2Longboard-ul complet The County Line este fabricat pentru mai multe stiluri si confort sporit atunci cand petreci mult timp pe placa. Montarea drop-through a axelor si suprafata mare a placii duce la un control mai bun pe viraje, echilibru mai bun si mai mul..
1.320 Lei
Fără TVA:1.320 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE ELIXIRLongboard-ul complet Elixir vindeca plictiseala, insomnia, lipsa de entuziasm si se zvoneste chiar ca te ajuta in viata amoroasa. Fa freestyle si da-te confortabil si cu un control sporit!..
1.390 Lei
Fără TVA:1.390 Lei
Brand: Moonshine
LONGBOARD COMPLET MOONSHINE HOOCHLongboard-ul complet Moonshine Hooch cu siguranta iti va creste pulsul mai ceva decat bautura alcoolica al carui nume il poarta. Extrem de versatila si potrivita pentru freeride si downhill, aceasta placa este ultrausoara si ultradurabila. Cu o concavitate pronuntata..
1.390 Lei
Fără TVA:1.390 Lei
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA DAWN PATROLLongboard-ul complet Riviera Dawn Patrol este alegerea perfecta daca-ti place carvingul agresiv. Super stylish, deck-ul are un tail potrivit pentru trick-uri usoare si concavitatea confortabila te va impresiona...
920 Lei
Fără TVA:920 Lei
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA HETALongboard-ul complet Riviera Heta - un longboard pentru carving, commuting, freestyle sau freeride lejer. Il poti folosi pe dealuri fara griji, dar poti face si multe trick-uri interesante...
1.250 Lei
Fără TVA:1.250 Lei
Brand: Riviera
LONGBOARD COMPLET RIVIERA WORD OF THE WISELongboard-ul complet Riviera Word of the WISE este potrivit pentru carving, commuting, cruising sau freestyle lejer. Cu un design plin de culoare, te vei distra cu ea pe cinste!..
1.250 Lei
Fără TVA:1.250 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)