Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Venom

Brand: Venom
ROTI LONGBOARD VENOM HARLOTHarlot sunt rotile de longboard concepute de cei de la Venom pentru slideuri usor de initiat si predictibile. Core-ul Cobra este foarte mare si rezistent oferindu-ti stabilitate si roll speed.  Suprafata de rulare este finisata grunjos (stone ground) pentru a nu avea ..
330 Lei
Fără TVA:330 Lei
Brand: Venom
ROTI LONGBOARD VENOM MAGNUM MACH 1Venom Magnum Mach 1 sunt rotile pe care se domina Campionatul Mondial de Downhill in ultimii ani. Sunt unele dintre cele mai aderente roti de longboard de pe piata ,au cel mai bun roll speed, detin recordurile pe unele dintre cele mai cunoscute circuite de longboard..
640 Lei
Fără TVA:640 Lei
Brand: Venom
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMInaltatoare pentru longboard si skateboard Venom. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboard-ului si pentru a evita wheelbite-urile.Grosime - 3.2 mmUn set contine 2 inaltatoare...
49 Lei
Fără TVA:49 Lei
VENOM - SURUBURI LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMSet Suruburi pentru longboard si skateboard Venom. Marimi - 2.5, 2.8 si 3.8 cm lungime...
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
VENOM - GRIP TAPE LONGBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Venom
GRIP TAPE LONGBOARD VENOMCei de la Venom sustin faptul ca grip tape-ul lor este cel mai rugos de pe piata si ca te "lipeste" de placa. Trebuie incercat!Setul include 3 bucati de 26.6 x 30 cm...
95 Lei
Fără TVA:95 Lei
VENOM BARREL SHR - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenulu..
54 Lei
Fără TVA:54 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM FREERIDE SHRConfiguratie ce ofera stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Disciplina recomandata:  FreerideUn set ec..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM MONEY BAG 10Setul de 10 bucse pentru longboard si skateboard de la Venom iti ofera posibilitatea sa testezi diferite duritati pentru a gasi configuratia perfecta pentru tine. Configuratia Cilindru - Cilindru (Double Barrel sau Tall Barrel) ofera cea mai mare ..
165 Lei
Fără TVA:165 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD Configuratie standard Cilindru-Con.Un set echipeaza un ax.Duritati:78A Albastru (moale)81A Portocaliu85A Galben87A Mov90A Rosu (mediu)93A Verde95A Alb - Florescent97A Roz (dur)..
42 Lei
Fără TVA:42 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD SHRConfiguratie standard Cilindru-Con cu formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Un set echipeaza un ax.Duritati:Verde - 80a Galben - 83a Bleu - 86a Albastru - 88a Rosu - 91a Alb - 9..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM SUPERCARVE Configuratiea Con-Con pentru bucsele de longboard ofera un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Discipline recoman..
46 Lei
Fără TVA:46 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Despre VenomDiminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Discipline recomandate: Downhill, FreerideUn set echipeaza un ax.Spre deosebire..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Di..
68 Lei
Fără TVA:68 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM TALL KEG"Keg" este noua forma introduse de cei de la Venom in portofoliul lor de produse de top. Configuratia este foarte apropiata de tall barrel dar ofera o rezistenta mai progresiva la deformare. Alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)