Meniu
Cos de cumparaturi

Venom

Brand: Venom
ROTI LONGBOARD VENOM CANNIBAL HITPCannibal HITP sunt roti de longboard pentru freeride rapid. Muchiile ascutite genereaza o mai buna aderenta, iar suprafata de rulare "stone ground"  nu permite variatii ale nivelului de alunecare pe asfalt. HITP sunt renumite pentru liniile cu care deseneaza as..
330 Lei
Fără TVA:330 Lei
VENOM HARLOT - ROTI LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Venom
ROTI LONGBOARD VENOM HARLOTHarlot sunt rotile de longboard concepute de cei de la Venom pentru slideuri usor de initiat si predictibile. Core-ul Cobra este foarte mare si rezistent oferindu-ti stabilitate si roll speed.  Suprafata de rulare este finisata grunjos (stone ground) pentru a nu avea ..
290 Lei
Fără TVA:290 Lei
VENOM MAGNUM MACH 1 - ROTI LONGBOARD
-13 %
Brand: Venom
ROTI LONGBOARD VENOM MAGNUM MACH 1Venom Magnum Mach 1 sunt rotile pe care se domina Campionatul Mondial de Downhill in ultimii ani. Sunt unele dintre cele mai aderente roti de longboard de pe piata ,au cel mai bun roll speed, detin recordurile pe unele dintre cele mai cunoscute circuite de longboard..
330 Lei 380 Lei
Fără TVA:330 Lei
Brand: Venom
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMInaltatoare pentru longboard si skateboard Venom. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboard-ului si pentru a evita wheelbite-urile.Grosime - 3.2 mmUn set contine 2 inaltatoare...
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Venom
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOMSet Suruburi pentru longboard si skateboard Venom. Marimi - 2.5, 2.8 si 3.8 cm lungime...
33 Lei
Fără TVA:33 Lei
VENOM - GRIP TAPE LONGBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Venom
GRIP TAPE LONGBOARD VENOMCei de la Venom sustin faptul ca grip tape-ul lor este cel mai rugos de pe piata si ca te "lipeste" de placa. Trebuie incercat!Setul include 3 bucati de 26.6 x 30 cm...
95 Lei
Fără TVA:95 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenulu..
46 Lei
Fără TVA:46 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM FREERIDE SHRConfiguratie ce ofera stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Disciplina recomandata:  FreerideUn set ec..
70 Lei
Fără TVA:70 Lei
VENOM STANDARD SHR - BUCSE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD VENOM STANDARD SHRConfiguratie standard Cilindru-Con cu formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Un set echipeaza un ax.Duritati:Verde - 80a Galben - 83a Bleu - 86a Albastru - 88a Rosu - 91a Alb - 9..
45 Lei
Fără TVA:45 Lei
VENOM TALL BARREL - BUCSE LONGBOARD
Top vanzari
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Despre VenomDiminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Discipline recomandate: Downhill, FreerideUn set echipeaza un ax.Spre deosebire..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride. Formula SHR (Super High Rebound). Cu pana la 40% mai mult rebound decat formula clasica.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Di..
68 Lei
Fără TVA:68 Lei
Brand: Venom
BUCSE LONGBOARD VENOM TALL KEG"Keg" este noua forma introduse de cei de la Venom in portofoliul lor de produse de top. Configuratia este foarte apropiata de tall barrel dar ofera o rezistenta mai progresiva la deformare. Alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei..
55 Lei
Fără TVA:55 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)