Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Lopeti zapada

KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX 3+
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX 3+Kitul pentru salvari din avalansa Ortovox 3+ este format din produsele de top : Transciever Ortovox 3+, lopata Beast si sonda de avalansa 240 Light PFA. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Trans..
1.440 Lei
Fără TVA:1.440 Lei
KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX ZOOM+Kitul de avalansa Zoom + este format din 3 componente usor de utilizat : Transceiver Zoom + , lopata Badger si sonda de avalansa 240 Economic. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Transciever ..
1.240 Lei
Fără TVA:1.240 Lei
LOPATA ZAPADA ORTOVOX BADGER
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
Badger este o lopată din aluminiu super-usor, cu un mâner ergonomic, hibrid  transmisie de putere maximă. Lama considerabilă de 2,5 litri este sustinută de un design robust, creastă și peretii lateral..
159 Lei
Fără TVA:159 Lei
Brand: Ortovox
 Lopată cu prindere hibrid și transmisie optima a puterii, totul intr-un pachet compact. Lama are margini înalte și un centru crestat robust, dându-i rigiditate remarcabilă. Marginea de taiere este ascuțită și marginea superioară este echipata cu creste contra-alunecarii. Manerul permite o mare..
220 Lei
Fără TVA:220 Lei
Brand: Ortovox
 Lopata de zapada rezistenta cu functie unica de eliminare a zapezii si prindere in D, practica! Lopata KODIAK are cel mai mare volum (3,1 litri), din linia de lopeti ORTOVOX, astfel incat poate purta titlul de cel mai rapid la dezapezire. Lama este, de asemenea, extrem de rigida (AL 6061 T6 es..
320 Lei
Fără TVA:320 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX PRO ALU IIILopata Ortovox Pro Alu III este cea mai performanta din seria Pro Alu. In aceasta ultima versiune a unei lopeti clasice, Ortovox a folosit cele mai inovative materiale disponibile si metode de fabricare de ultima generatie pentru a obtine cel mai bun raport intre greutate/rigidita..
285 Lei
Fără TVA:285 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)