Meniu
Cos de cumparaturi

Luca Longboards

LUCA AGILL - PLACA LONGBOARD
-16 %
PLACA LONGBOARD LUCA AGILLLuca Agill este un longboard cu kicktail-uri, bidirectional. Este alegerea perfecta pentru cei ce cauta o placa pentru oras/cruising, dancing si freestyle. Insertiile din poliuretan ale kicktail-urilor imbunatatesc semnificativ rezistenta placii la uzura, sau in cazul ..
780 Lei 930 Lei
Fără TVA:780 Lei
LUCA MERV - PLACA LONGBOARD
-16 %
PLACA LONGBOARD LUCA MERVMerv a evoluat catre o forma unidirectionala, fara kick tail-uri perfecta pentru downhill si freeride. Este un longboard foarte usor si rigid ce este pregatit sa atace orice panta ii pui la dispozitie. Inglobeaza exrem de multa tehnologie si materiale ,,exotice", precum fibr..
780 Lei 930 Lei
Fără TVA:780 Lei
LUCA MINI BALLAR - PLACA LONGBOARD
Produs recomandat
PLACA LONGBOARD LUCA MINI BALLARLuca Mini Ballar este un longboard bidirectional cu o forma perfecta pentru dancing si freesyle, insertii de poliuretan pentru a proteja placa de eventuale lovituri si kick tail-uri generoase. ..
940 Lei
Fără TVA:940 Lei
Luca Mono Mono este o placa proiectata pentru Downhill si Freeride. Este un longboard unidirectional cu o concavitate pronuntata pentru a-ti oferi stabilitate la viteza mare si in timpul slide-urilor lungi. Micro drop-urile acestui longboard au scopul de a te ajuta sa iti plasezi picioarele cor..
930 Lei
Fără TVA:930 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)