Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Mach

MACH - CASCA LONGBOARD / SKATEBOARD
-20 %
Brand: Mach
CASCA LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHCastile Mach sunt concepute pentru practicantii de longboard si skateboard de toate nivelurile. Sunt extrem de confortabile datorita profilului foarte mic si faptului ca sunt construite din materiale complet flexibile. Casca nu este un echipament cu care se identifi..
96 Lei 120 Lei
Fără TVA:96 Lei
Brand: Mach
SET GENUNCHERE SI COTIERE LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHDesi in mod general protectiile sunt asociate incepatorilor, in longboard din punctul nostru de vedere sunt asociate unui rider care are cunostinte destul de avansate despre cultura skate. Nu te poti da tare daca nu porti protectii (cel putin nu ..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Brand: Mach
ROTI LONGBOARD MACH SURF HIGHWAYRotile de longboard Surf Highway cu o duritate 80a ofera echilibrul perfect intre aderenta de care ai nevoie in viraje stranse si posiblitatea de a derapa in momentele in care vrei sa controlezi viteza cu care te deplasezi...
145 Lei
Fără TVA:145 Lei
MACH THE GENE - ROTI LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Mach
ROTI LONGBOARD THE GENERotile de longboard The Gene sunt proiectate pentru carving, cruising și downhill. Aceste roți au o aderență foarte mare la orice viteza datorita muchiilor ascutite, duritatii scazute si suprafetei de contact de 55mm. Sunt incredibil de comode pentru cruizing si carving deoare..
220 Lei
Fără TVA:220 Lei
MACH - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Nou
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD MACHTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axelor de l..
62 Lei
Fără TVA:62 Lei
Brand: Mach
T-TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD SILVERTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ cu clichet pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montare..
118 Lei
Fără TVA:118 Lei
Brand: Mach
AXE LONGBOARD FIFTY V2Axele de longboard Fifty sunt dezvoltate special pentru a te ajuta sa schimbi directia de mers in deplin control...
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
STANDARD - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Mach
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD STANDARDGGrip Tape performant pentru longbard si skateboard.Latime - 28 cm..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
VICIOUS TRANSPARENT - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Mach
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD TRANSPARENT VICIOUSGrip tape-ul Vicious este ultra aderent si ultra durabil. Din punctul multora de vedere Vicious este etalonul in materie de grip tape-uri pentru longboard si skateboard.Latime - 28 cm ..
54 Lei
Fără TVA:54 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)