Meniu
Cos de cumparaturi

Manusi

MANUSI LONGBOARD HOLESOM
Stoc epuizat
Brand: Holesom
Manusile de longboard Holesom au 31 de puncte perforate pentru o aerisire eficienta, cusaturi duble, varfurile degetelor intarite cu kevlar, curea pentru inchidere pe incheietura mainii, palma captusita si celebrele pucuri cu miros de guma de mestecat. Awesome!..
300,00RON
Fără TVA:300,00RON
MANUSI LONGBOARD TRIPLE EIGHT DOWNHILL
Produs recomandat
Brand: Triple 8
Aceste manusi pentru longboard downhill de la Triple Eight iti vor proteja mainile si te vor ajuta sa te stabilizezi usor si eficient. Au un design simplu si rezistent ce integreaza intarituri din kevlar pe varfurile degetelor...
234,00RON
Fără TVA:234,00RON
Brand: Triple 8
Aceste manusi pentru longboard downhill de la Triple Eight iti vor proteja mainile si te vor ajuta sa te stabilizezi usor si eficient. Au un design simplu si rezistent ce integreaza intarituri din kevlar pe varfurile degetelor.Fiecare manusa este proiectata cu pucuri pentru degete fiind astfel o ale..
270,00RON
Fără TVA:270,00RON
MANUSI LONGBOARD TRIPLE EIGHT TIE DYE
Stoc epuizat
Brand: Triple 8
Celebrele manusi de longboard downhill Triple Eight vin acum in versiunea de lux - Tie Dye. Cu un print psihedelic, pucuri colorate si o zona pentru touchscreen. ..
290,00RON
Fără TVA:290,00RON
Brand: Holesom
Celebrele pucuri pentru manusi de longboard Holesom sunt acum disponibile pe piata din Romania! Daca esti familiarizat cu scena internationala de downhill si freeride, stii deja ca acestea sunt pucurile care echipeaza riderii de top...cu tot cu parfum - da, ai citit bine - toate pucurile din aceasta..
95,00RON
Fără TVA:95,00RON
PUCURI RIDERSFLY
Stoc epuizat
Brand: RidersFly
Pucurile pentru manusi de longboard RidersFly sunt fabricate dintr-o compoziție de rășina și fibre care oferă o duritate similară cu cea a aluminiului. Durata de viata a acestui produs a fost imbunatatita considerabil, rezistand de doua ori mai mult decat un set de pucuri clasice...
82,00RON
Fără TVA:82,00RON
PUCURI RIDERSFLY FIRE
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: RidersFly
RidersFly Crema FirePucurile pentru manusi de longboard RidersFly FIRE sunt fabricate dintr-o compoziție de rășina și fibre care oferă o duritate similară cu cea a aluminiului. De aceasta data, RidersFly a dorit să dea un pic mai mult „viata“ pucurilor. Au inserat niște bare de metal care produc sca..
110,00RON
Fără TVA:110,00RON
PUCURI SECTOR 9
Stoc epuizat
Brand: Sector 9
Pucuri de schimb pentru manusi de longboard de la Sector 9. Setul contine 2 pucuri...
80,00RON
Fără TVA:80,00RON
Brand: Triple 8
Pucuri de schimb pentru manusi de longboard.Setul contine 2 pucuri...
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)