Meniu
Cos de cumparaturi

Cult Wheels

Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT CHRONICLECult Chronicle sunt unele dintre rotile pentru longboard preferate ale impatimitilor de stand up slide-uri. Sunt numite uneori "rotile trișor", deoarece este foarte ușor sa derapezi cu ele. Sunt incredibil de rezistente la uzura, sunt netede si atat de confortabile incat..
240 Lei
Fără TVA:240 Lei
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT CREATORCult Creator sunt cosiderate de foarte multi rideri cele mai bune roti de longboard pentru derapaje. Incorporeaza o noua formula de uretan (neurothane) ce te ajuta sa initiezi derapaje predictibile fara vibratii deranjante. Core-ul enorm, muchiile rotunjite si suprafata de..
270 Lei
Fără TVA:270 Lei
CULT EMPEROR - ROTI LONGBOARD
Produs recomandat -21 %
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT EMPERORAceastă versiune aderenta a rotilor pentru longboard Emperor este una dintre cele mai bune pentru coborâre si freeride de pe piață. Sunt offset pentru a initia mai usor slideurile, finisate neted pentru o alunecare eficienta și un core solid pentru a asigura cea mai bună p..
230 Lei 290 Lei
Fără TVA:230 Lei
CULT ISM TRF - ROTI LONGBOARD / SKATEBOARD
-21 %
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD SI SKATEBOARD CULT ISM TFR Rotile pentru longboard si skateboard Cult ISM TFR sunt concepute pentru park, pipe si pool-uri dar sunt o alegere foarte buna si pentru slideuri. Cimentul este suprafata pe care se comporta cel mai bine...
155 Lei 195 Lei
Fără TVA:155 Lei
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT RAPTURERapture sunt cele mai performante roti de longboard pentru downhill de la Cult. Dezvoltate in parteneriat cu Sebastian Hertler, Rapture sunt rotile pe care se castiga competitii de coborare si care detin recorduri pe trasee din circuitul IDF. Sunt foarte late si au un core..
375 Lei
Fără TVA:375 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)