Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Cult Wheels

CULT EMPEROR - ROTI LONGBOARD
Produs recomandat -20 %
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT EMPERORAceastă versiune aderenta a rotilor pentru longboard Emperor este una dintre cele mai bune pentru coborâre si freeride de pe piață. Sunt offset pentru a initia mai usor slideurile, finisate neted pentru o alunecare eficienta și un core solid pentru a asigura cea mai bună p..
233 Lei 290 Lei
Fără TVA:233 Lei
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT CHRONICLECult Chronicle sunt unele dintre rotile pentru longboard preferate ale impatimitilor de stand up slide-uri. Sunt numite uneori "rotile trișor", deoarece este foarte ușor sa derapezi cu ele. Sunt incredibil de rezistente la uzura, sunt netede si atat de confortabile incat..
240 Lei
Fără TVA:240 Lei
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT CLASSICCult Classic s-au dovedit a fi unele dintre cele mai bune roți de longboard freeride de pe piață. Dacă vrei un set de roti care reacționează mai rapid, mai ușor la slide-uri Classic 66, pot fi alegerea perfecta. ..
190 Lei
Fără TVA:190 Lei
Brand: Cult Wheels
ROTI LONGBOARD CULT RAPTURERapture sunt cele mai performante roti de longboard pentru downhill de la Cult. Dezvoltate in parteneriat cu Sebastian Hertler, Rapture sunt rotile pe care se castiga competitii de coborare si care detin recorduri pe trasee din circuitul IDF. Sunt foarte late si au un core..
375 Lei
Fără TVA:375 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)