Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Rucsacuri

Brand: Ride
sistem de transport al plăcii vertical sau orizontal.spate captușit cu pernuțe din buretebuzunar pentru ochelaribuzunar principal căptușitcurea pentru talie și bretele ajustabilebuzunar captușit ideal pentru camera videosistem de ajustare prin chingi..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Brand: Ortovox
Rucsacul Ortovox Ascent este ideal pentru ture lungi pe munte. Proiectat pe baza integrarii sistemului ABS AVABAG, Acest rucsac este disponibil in varianta de 22 de litri,28 de litri si 30 de litri fiiind compartimentat pe categorii speciale: echipament de siguranta, sistem de hidratare, buzunare pe..
990 Lei
Fără TVA:990 Lei
Brand: Ortovox
Rucsacul Ortovox Ascent AVABAG este ideal pentru ture lungi pe munte. Proiectat pe baza integrarii sistemului ABS AVABAG, acest rucsac este disponibil in varianta de 22 de litri, 28 de litri si 30 de litri fiiind compartimentat pe categorii speciale: echipament de siguranta, sistem de hidratare, buz..
3.300 Lei
Fără TVA:3.300 Lei
Brand: Ortovox
RUCSAC ORTOVOX FREE RIDEProtectie si rucsac intr-un singur pachet!Cine nu ar cumpara un rucsac si o protectie de spate, daca ambele sunt disponibile ca un singur produs certificat TÜV?Protectia SPS Pro² poate fi detasata de rucsac si datorita curelei cu care este echipata, aceasta poate fi purtata p..
1.090 Lei
Fără TVA:1.090 Lei
Brand: Ortovox
RUCSAC ORTOVOX FREE RIDE  AVABAGProtectie si rucsac intr-un singur pachet!Cine nu ar cumpara un rucsac si o protectie de spate, daca ambele sunt disponibile ca un singur produs certificat TÜV?Protectia SPS Pro² poate fi detasata de rucsac si datorita curelei cu care este echipata, aceasta poate..
3.325 Lei
Fără TVA:3.325 Lei
Brand: Ortovox
Butelie din carbon pentru sistemul Ortobox AVABAG. Greutate: 310g..
650 Lei
Fără TVA:650 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)