Meniu
Cos de cumparaturi

Complete

ARBOR CUCHARON
Nou
Brand: Arbor
ARBOR CUCHARONArbor Cucharon este o placa pentru freestyle si skatepark.Placa - Arbor Cucharon  |  Axe - Ace  |  Roti - Arbor  | Rulmenti -  ABEC 5..
920,00RON
Fără TVA:920,00RON
JART CLASSIC 8.0" COMPLET
Stoc epuizat
Brand: Jart
JART CLASSICSeria de placi low concaveSkateboardurile Jart usor concave sunt concepute special pentru cei care cauta o placa echilibrata. Principalele caracteristici sunt un pop puternic, recreativitate in flip tricks si manevrabilitatea. Forma clasica popsicle o face perfecta pentru switch.Aceste p..
450,00RON
Fără TVA:450,00RON
Brand: Jart
JART JARTONESeria de placi low concavePlacie Jart usor concave sunt concepute special pentru cei care cauta o placa echilibrata. Principalele caracteristici sunt un pop puternic, recreativitate in flip tricks si manevrabilitatea. Forma clasica popsicle o face perfecta pentru switch.Aceste placi sunt..
450,00RON
Fără TVA:450,00RON
Brand: Jart
JART MISTRALJart Mistral este inspirata din tiparele naturii, perfectiunii si simetriei.Seria de placi high concaveDeck-urile high concave sunt concepute special pentru cei ce cauta o placa de skateboard cu raspuns prompt. Placi cu pop puternic si rezistente. Aceast deck poate fi orientat catre toat..
450,00RON
Fără TVA:450,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)