Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Grip Tape

Brand: Paradox
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARADOX ULTRAGrip tape-ul pentru longboard si skateboard Paradox Ultra este foarte abraziv si are un lipici rezistent.  ..
30 Lei
Fără TVA:30 Lei
STANDARD - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Mach
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD STANDARDGGrip Tape performant pentru longbard si skateboard.Latime - 28 cm..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
TRANSPARENT - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Top vanzari
Brand: Mach
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD TRANSPARENTGrip Tape transparent pentru longbard si skateboard, de inalta calitate. Grafica placii tale merita sa fie atat admirata, cat si protejata. In acelasi timp, pentru ca tu sa ai aderenta pe placa, un grip tape transparent poate sa fie alegerea perfecta.Lati..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
PARADOX JIMI HENDRIX - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
-16 %
Brand: Paradox
GRIP TAPE LONGBOARD PARADOX JIMI HENDRIXGrip Tape performant pentru longbard si skateboard.Latime 23 cmLungime 84 cm..
59 Lei 70 Lei
Fără TVA:59 Lei
VICIOUS - GRIP TAPE LONGBOARD / SKATEBOARD
Produs recomandat
Brand: Vicious
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD VICIOUSGrip tape-ul Vicious este ultra aderent si ultra durabil. Din punctul multora de vedere Vicious este etalonul in materie de griptape-uri pentru longboard downhill si freeride.Pachetul contine 4 bucati de 25 centimetrii latime si 28 de centimetrii lungime dest..
110 Lei
Fără TVA:110 Lei
Brand: Vicious
GRIP TAPE LONGBOARD SI SKATEBOARD VICIOUS TRANSPARENTGrip tape-ul Vicious este ultra aderent si ultra durabil. Din punctul multora de vedere Vicious este etalonul in materie de grip tape-uri pentru longboard si skateboard.Pachetul contine 3 bucati de 25 centimetrii latime si 28 de centimetrii...
75 Lei
Fără TVA:75 Lei
Brand: Blood Orange
GRIP TAPE SKATEBOARD BLOOD ORANGEBlood Orange a lansat un grip tape super-durabil pentru o aderenta maximă pe skateboard. Este recomandat pentru downhill si freeride, dar datorita faptului ca sporeste controlul pe skateboard este folosit chiar si pentru freestyle.  Materialele din care est..
109 Lei
Fără TVA:109 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)