Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

JART BONDI - ROTI SKATEBOARD

JART BONDI - ROTI SKATEBOARD
JART BONDI - ROTI SKATEBOARD
155 Lei
Fără TVA: 155 Lei
  • Stock: In Stoc
Costuri de transport
Transport gratuit, oriunde in Romania, pentru comenzi mai mari de 200 Lei.
Retur in 14 zile
Acest produs poate fi returnat in 14 zile catre magazinul Unleash.
Livrare
Livrarea acestui produs se face in maxim 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

ROTI SKATEBOARD JART BONDI


Aceste roti de skateboard sunt fabricate intr-o matrita din aluminiu preincalzita la 65° C, cu un proces de preparare rapid, asftel incat formula devine greu de procesat; din acest motiv, nu sunt ca majoritatea rotilor de pe piata. Dupa procesul de vibrare pentru eliminarea bulelor de aer din roti, acestea sunt pregatite in cuptor, la o temperatura ce determina 18% lichid rezidual si uretan de calitate inalta. Bulele de aer din roti sunt, in general, asociate cu uretanul de calitate; s-a incercat insa dezvoltarea unui porces de vibrare pentru a oferi acestui material proprietati mai bune.

Specificatiile rotilor

Duritate:   83B


Diametru:   56 mm


Latime roti:   33 mm


Marginile rotilor:   RotunjiteSuprafata de contact:    19.5 mm

Despre Jart

Jart este o companie de skateboard cunoscuta la nivel international, infiintata in anul 2002. In conformitate cu bunele practici in ceea ce priveste mediul, Jart achizitioneaza doar lemn de artar, din padurile cu crestere controlata de pe teritoriul Statelor Unite. Aceasta companie sustine dezvoltarea sanatoasa a mediului, folosind astfel tehnici adecvate de gestionare a deseurilor, pe toata durata procesului de porductie.

Jart produce skateboard-uri pentru toate nivelurile de dificultate, de la incepator, la profesionist. Selectia larga cuprinde diferite stiluri concave, care permit alegerea gradului de control pe un skateboard. De la skatepark-uri la alei murdare de noroi, deck-urile Jart rezista fara a se deteriora. Rotile Jart au un core mai dur, care permite atat viteza mai mare, cat si precizie. Cu peste un deceniu de vanzare a echipamentului de skateboard, Jart este o companie care nu trebuie trecuta cu vederea.

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Roti , Jart