Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Fete

Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE BACK TALKThis ain't no hollaback board! Placa de snowboard Ride Back Talk a fost realizata pentru fetele puternice, care stiu sa se distreze in intreaga statiune, fie ca sunt pe partie sau in park.Avand un profil Twin Hybrid Rocker, placa are mai mult rocker, zona de camber fiin..
2.249 Lei
Fără TVA:2.249 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE COMPACTO placa all-mountain cu o forma super versatila, Ride Compact este jucausa si ofera un feeling de surf ca nimic altceva, transformand turele pe munte intr-o adevarata sarbatoare.Profilul Directional Hybrid Rocker inseamna ca aceasta placa la baza are o forma flat cu un pl..
1.899 Lei
Fără TVA:1.899 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE HEARTBRAKERConstruita pentru rideritele relaxate care cauta elemente de trickuri pe fiecare parte a partiei sau pentru cele ce abia au descoperit magia snowboardignului, placa Ride Heartbreaker este usoara, manevrabila si maxim de distractiva!Avand un profil Twin Hybrid Rocker, ..
1.749 Lei
Fără TVA:1.749 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE MACHETE JR.Asemeni modelului in marime naturala, dar cu cateva imbunatatiri pentru a o face mai usoara, placa de snowboard Ride Machete JR este varianta pentru copii, conceputa special pentru a ii putea face pe micutii rideri sa progreseze in fiecare zi. Daca pustiul tau si-a pr..
999 Lei
Fără TVA:999 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE MAGIC STICKConstruita pentru rideritele care transforma orice zi pe munte intr-o adevarata petrecere, placa de snowboard Ride Magic Stick este realizata din cele mai fine materiale si cele mai bune tehnologii, toate pentru a iti oferi viteza, control si mai ales distractie la fi..
2.149 Lei
Fără TVA:2.149 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE PSYCHOCANDYConstruita cu putin mai multa dulceata, pentru a le fi pe plac domnisoarelor, placa de snowboard Ride Psychocandy este surioara mai draguta a infamului model Warpig si a venit anul acesta ca sa distruga muntele in orice situatie, pe orice traseu.Aceasta placa all-moun..
2.399 Lei
Fără TVA:2.399 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE SATURDAYDaca esti genul de riderita care distruge parkul si transforma fiecare zi intr-un weekend veritabil, placa de snowboard Ride Saturday este exact ceea ce ai nevoie!O placa super versatila ce se descurca bine pe intregul munte, dar care exceleaza in snowpark, aceasta placa..
1.999 Lei
Fără TVA:1.999 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE SUPERPIGEchipata cu carbon, puternica, mare si periculoasa, acest mistret al powderului este o veritabila racheta balistica pregatita sa imprastie zapada in backcountry si prin padure, dar este gata si sa arunce in aer si partiile, in drum spre apres ski.Cu un profil Tapered Dir..
2.749 Lei
Fără TVA:2.749 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE TWINPIGFratele mai jucaus si mai flexibil din familia de purcelusi revine si anul acesta, Ride Twinpig fiind pregatit sa transforme fiecare iesire la zapada intr-o zi memorabila, descurcandu-se de minune prin powder, in snowpark sau pe dealul din spatele casei. Cu o forma true t..
2.199 Lei
Fără TVA:2.199 Lei
Brand: Ride
PLACA SNOWBOARD RIDE WARPIGAparuta in 2017, placa de snowboard Ride Warpig revine in acest sezon mai suparata, mai agresiva si cat se poate de amuzanta, gata sa zdruncine intregul munte mai ceva decat o turma de mistreti!Destinata riderilor care stiu ce au nevoie de la un snowboard, aceasta placa es..
2.399 Lei
Fără TVA:2.399 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)