Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Sonde

KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX 3+
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX 3+Kitul pentru salvari din avalansa Ortovox 3+ este format din produsele de top : Transciever Ortovox 3+, lopata Beast si sonda de avalansa 240 Light PFA. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Trans..
1.440 Lei
Fără TVA:1.440 Lei
KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX ZOOM+Kitul de avalansa Zoom + este format din 3 componente usor de utilizat : Transceiver Zoom + , lopata Badger si sonda de avalansa 240 Economic. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Transciever ..
1.240 Lei
Fără TVA:1.240 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX  240 ALUAlternativa la un pret rezonabil care inca ofera functionalitate maxima in lungimea standard de 240 cm. Segmentele din aluminiu, colorate diferit, cu marcaje exacte, indica adancimea.  Tuburile pre-conectate cu cordelina si sistemul de asamblare rapida cu surub, permit mont..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Brand: Ortovox
Un compromis ideal intre lungime, pret si duritate in sonda standard de 240 cm. Segmentele din aluminiu, colorate diferit, cu marcaje exacte, indica adancimea. Sistemul de tensionare PFA permite asamblarea rapida a sondei. Capul sondeia este mai mare decat tuburile, astfel permite avansarea mai usoa..
220 Lei
Fără TVA:220 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)