Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii


Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul serviciului de curierat rapid. 
Unleash.ro isi rezerva dreptul de a considera comanda acceptata dupa confirmarea telefonica sau prin e-mail. Comenziile cu plata prin transfer bancar neachitate sau neconfirmate in 48 de ore, nu vor fi onorate.

Termenele estimate de livrare sunt specificate la efectuarea comenzii. Unleash.ro va face toate demersurile pentru livrarea bunurilor la termenele estimate, insa nu va fi raspunzatoare pentru nicio intarziere sau nelivrare a produselor la aceste termene. 

Cumparatorul este rugat sa verifice integritatea produsului in prezenta curierului. Semnand factura fiscala, cumparatorul isi exprima acordul cu privire la faptul ca a primit produsul / produsele comandate find conform cu comanda.

In cazul in care unleash.ro nu va poate furniza bunul comandat ca urmare a faptului ca acesta nu se mai regaseste in stoc la furnizor sau nu se mai regaseste in oferta acestuia, cumparatorul va fi informat cat mai curand posibil. In cazul in care bunul a fost deja platit, suma aferenta va va fi rambursata.  


Garantia produselor

Se acorda in mod exclusiv cumparatorului initial si se refera la defectele de fabricatie conform conditiilor oferite de catre producatorul original.

Garantia intra in vigoare la data achizitionarii produsului si nu este transferabila. Garantia este limitata in mod expres la repararea sau inlocuirea componentei in cauza.

Nu intra sub incidenta garantiei: uzura normala aparuta in timp, asamblarea incorecta ( in cazul achizitionarii pe componente), procedurile defectuoase de efectuare a intretinerii, instalarea de componente sau accesorii cu alta destinatie decat cea originala sau cu grad scazut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe.

Garantia se pierde daca produsul este folosit in alte scopuri decat cele recomandate sau  este folosit necorespunzator. 

Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie insotit de factura fiscala.


Conditii de returnare

Orice persoana, fizica sau juridica, poate returna produsul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate la distanta conform O.G. 130/2000.

Produsele se pot returna doar in ambalajul original, avand toate accesoriile continute, in pachetul sigilat.

Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, ambalaje deteriorate, etc)

In cazul echipamentelor care folosesc consumabile, costurile de inlocuire a consumabilelor desigilitate vor fi suportate de catre cumparator.

Cheltuieliile de returnare vor fi suportate de catre cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar.

Unleash.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale accidentari ale utilizatorilor sau pentru deteriorarea produselor ca urmare a folosirii necorespunzatoare a acestora. Pentru a beneficia de training in utilizarea produselor va rugam sa accesati sectiunea Cursuri.