Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Transceivere

KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX 3+
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX 3+Kitul pentru salvari din avalansa Ortovox 3+ este format din produsele de top : Transciever Ortovox 3+, lopata Beast si sonda de avalansa 240 Light PFA. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Trans..
1.440 Lei
Fără TVA:1.440 Lei
KIT SALVARE AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
KIT SALVARE ORTOVOX ZOOM+Kitul de avalansa Zoom + este format din 3 componente usor de utilizat : Transceiver Zoom + , lopata Badger si sonda de avalansa 240 Economic. Pachetul vine si cu un Guide Safety, care explica regulile de baza a folosirii produselor. Pachetul contine : Transciever ..
1.240 Lei
Fără TVA:1.240 Lei
Brand: Ortovox
ORTOVOX 3+Display-ul circular iti permite sa te concentrezi asupra esentialului: distanta si pozitia relativa a victimei. Aliniati tot timpul dispozitivul la sageata. Sageata si valoarea distantei sunt afisate foarte evident, indrumandu-te in directia buna.Displayul circular patentat iti arata insta..
1.215 Lei
Fără TVA:1.215 Lei
TRANSCEIVER AVALANSA ORTOVOX ZOOM +
Stoc epuizat
Brand: Ortovox
ORTOVOX ZOOM+Zoom + combina lejeritatea utilizarii cu cea mai avansata tehnologie si cel mai nou design. Are 2 butoane, concentrandu-se pe utilizarea intuitiva. Accentul este pus pe LED-displayul de pe butonul ON/OFF dintre butoanele de cautare si transmitere. Distantele, sagetile care te directione..
955 Lei
Fără TVA:955 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)