Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Khiro

Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROInaltatoare pentru longboard si skateboard Khiro. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
INALTATOARE LONGBOARD KHIRO IN UNGHIIInaltatoare pentru longboard Khiro in unghi de 5 grade. Acest produs se monteaza intre axe si placa. Poate sa schimbe unghiul de functionare al axelor cu +/-5 grade.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
KHIRO DROP THROUGH LONGBOARD SHOCKPADSKhiro Drop Through Shockpads se monteaza intre placa si axele longboardului si au rolul de a amortiza vibratiile placii.Sunt proiectate pentru axe drop through. Pentru axe top mount iti recomandam acest produs: https://unleash.ro/componente-accesorii-longbo..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
KHIRO TOP MOUNT SHOCKPADSKhiro Top Mount Shockpads se monteaza intre axe si placa si au scopul de a amortiza vibratiile placii crescand astfel controlul rider-ului. Grosime - 1.6mm.Sunt proiectate pentru axe top mount. Pentru axe drop through iti recomandam acest produs:www.unleash.ro/drop-thro..
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Khiro
DISTANTIERE RULMENTI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRODistantiere pentru longboard si skateboard Khiro. Se monteaza in roti, intre rulmenti si au rol de stabillizare.Diametru - 8mm Lungime - 10mm..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
SURUBURI LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSet Suruburi pentru longboard si skateboard Khiro...
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
KHIRO - GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROGarnituri pentru pivotul axelor de longboard si skateboard. "S"  este marimea care in general este folosita pentru axele de skateboard si "L" este marimea axelor de longboard.Setul contine 2 garnituri...
15 Lei
Fără TVA:15 Lei
KHIRO - KINKPIN AXE LONGBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
KINKPIN AXE LONGBOARDKingpin Khiro pentru axe de longboard. Lungime: 7 cm..
28 Lei
Fără TVA:28 Lei
Brand: Khiro
PIULITE AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru axe de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care prind rotile pe ax...
14 Lei
Fără TVA:14 Lei
Brand: Khiro
PIULITE KINGPIN AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROPiulite pentru kingpin de longboard si skateboard Khiro. Sunt piulitele care strang bucsele din ax. ..
17 Lei
Fără TVA:17 Lei
Brand: Khiro
GARNITURA PIVOT AXE LONGBOARD SI SKATEBOARD RIPTIDEGarnituri de inalta calitate pentru pivotul axelor de longboard.Duritate: 96ASetul contine 2 bucati...
78 Lei
Fără TVA:78 Lei
KHIRO - SAIBE KINGPIN LONGBOARD / SKATEBOARD
Stoc epuizat
Brand: Khiro
SAIBE KINGPIN LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIROSaibe pentru kingpinul axelor de longboard sau skateboard. Este saiba cu ajutorul careia se strang bucsele din ax.Un set - 4 saibe (2 mici pentru bucse con si 2 mari pentru bucse cilindru)..
20 Lei
Fără TVA:20 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO DOUBLE BARRELConfiguratia "cilindru - cilindru" ofera cea mai mare stabilitate fiind alegerea perfecta pentru Downhill si Freeride.Diminueaza posiblitatea aparitiei fenomenului de voblaj.Un set echipeaza un ax.Duritatea bucselor Khiro..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO STANDARDConfiguratia "cilindru-con" ofera cea mai mare versatilitate, folosindu-se la aproape toate disciplinele de skateboard.  Inaltimea conului este relativ mica, facand ca acest set de bucse sa fie perfect pentru axele care au kingpin-ul scurt.Discipline ..
22 Lei
Fără TVA:22 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO TALL CONEConfiguratia "con-con inalt" face ca acest set sa fie ideal pentru cei ce cauta un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse.Discipline recomandate: - Carving, Cruising, Dancing, SlalomUn set echipeaza un ax. Duritatile bucse..
29 Lei
Fără TVA:29 Lei
Brand: Khiro
BUCSE LONGBOARD SI SKATEBOARD KHIRO TALL CONE INSERTConfiguratia "con-con inalt" face ca acest set sa fie ideal pentru cei ce cauta un raspuns cat mai rapid si posibilitatea de a efectua viraje stranse. Insertia metalica din bucsa rigidizeaza si protejaza uretanul.Discipline recomandate: - Carving, ..
35 Lei
Fără TVA:35 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)