Meniu
Cos de cumparaturi

Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 Lei.

Paris Trucks

PARIS - TOOL LONGBOARD SI SKATEBOARD
Produs recomandat Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
T-TOOL PENTRU LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISTool ce permite montarea si reglarea placilor de longboard si skateboard.Surubelnita cu cap cruce si imbus pentru suruburile ce prind placa de axe.Cheie de 3/8″ pentru montarea axelor de longboard si skateboard.Cheie de 9/16″ pentru reglarea si montarea axe..
84 Lei
Fără TVA:84 Lei
PARIS - INALTATOARE LONGBOARD / SKATEBOARD
Nou Stoc epuizat
Brand: Paris Trucks
INALTATOARE LONGBOARD SI SKATEBOARD PARISInaltatoare pentru longboard si skateboard Paris. Acest produs se monteaza intre axe si placa pentru a schimba comportamentul longboardului / skateboardului si pentru a evita wheelbite-urile.Un set contine 2 inaltatoare...
24 Lei
Fără TVA:24 Lei
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS SAVANTParis Savant sunt versiunea upgradata a celor mai populare axe cast de pe piata. Aceste axe de longboard vin echipate cu pivot de 3/8'', garnitura pivot din uretan, saiba pentru bucse tip insert, bucse double barrel si o constructie generala mult mai rezistenta. Savant sunt ..
480 Lei
Fără TVA:480 Lei
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS STREETDacă iti place să te dai in bol-uri, sa faci ollie și apoi să bombardezi dealul din zona, acestea sunt axele tale. Paris s-a asigurat ca pastreaza o geometrie ce permite atingerea unor viteze mari, dar foloseste sistemul de ax traditional kingpin perfect pentru oras si frees..
129 Lei
Fără TVA:129 Lei
PARIS V3 ELECTRO LUXE 43° - AXE LONGBOARD
Produs recomandat
Brand: Paris Trucks
AXE LONBOARD PARIS V3 ELECTRO LUXE 43°Axele pentru longboard Paris V3 sunt unele dintre cele mai apreciate axe cast de pe piata. Aceasta versiune cu unghi de functionare de 43 de grade este foarte stabile la viteza si  faciliteaza initierea derapajelor. Recunoscute pentru fiabilitate si reziste..
253 Lei
Fără TVA:253 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)